Hoe schrijf je een review?

Om een review op onze website te schrijven, volg je de volgende stappen:

  1. Zoek het bedrijf waarover je een review wilt schrijven op onze site. Dat kan via de zoekfunctie of ga naar het overzicht met alle virtual offices. Neem contact met ons op als je het betreffende bedrijf niet kunt vinden.
  2. Scroll op de pagina van het bedrijf naar onderen en schrijf onder de tekst een review.
  3. Schrijf je review in het tekstveld. Zorg ervoor dat je review nuttige informatie bevat voor andere gebruikers van de website.
  4. Vergeet niet om het bedrijf te beoordelen met 1 tot 5 sterren voor service, prijs en locatie.
  5. Klik op “Review verzenden” om je review op de website te plaatsen.

Je review zal na het plaatsen even moeten wachten totdat deze is goedgekeurd door onze moderatoren. Als je review voldoet aan onze richtlijnen, zal hij binnen enkele uren live gaan. Als je review niet voldoet aan onze richtlijnen, zullen we contact met je opnemen om te bespreken hoe we je review kunnen aanpassen zodat hij wel voldoet aan onze richtlijnen.

Richtlijnen

  1. Geef eerlijk en respectvol feedback over het bedrijf en hun diensten. Beledigingen of onjuiste informatie zijn niet toegestaan.
  2. Probeer specifiek te zijn over wat je beoordeelt, zodat andere gebruikers een beter begrip krijgen van je ervaringen.
  3. Houd rekening met je eigen persoonlijke ervaringen en verwachtingen. Wat voor jou niet van belang is, kan wel voor iemand anders van belang zijn.
  4. Gebruik de reviewfunctie alleen om een oordeel te geven over het bedrijf en hun diensten. Houd andere onderwerpen voor op andere geschikte platforms.
  5. Houd rekening met de privacy van anderen. Verwerk geen persoonlijke informatie van jezelf of anderen in je review.