Virtual office reviews

Review & Ervaringen Easy Virtual Office

Een review schrijven over Easy Virtual Office of ervaringen van andere gebruikers over Easy Virtual Office lezen

Easy Virtual Office biedt een virtueel kantoor in Amsterdam aan. Op dit adres kun je je bedrijf inschrijven bij de Kamer van Koophandel en zakelijke post ontvangen die per e-mail wordt doorgestuurd. Ben je benieuwd naar ervaringen met Easy Virtual Office? Hieronder lees je de ervaring over Easy Virtual Office van anderen die hier een virtueel kantoor huren. Als je zelf ervaring met deze aanbieder hebt, kun je een review over Easy Virtual Office achterlaten. Zo help je andere ondernemers om een weloverwogen keuze voor een zakelijk inschrijfadres te maken.

Over Easy Virtual Office

Bij Easy Virtual Office huur je virtuele kantoorruimte in Amsterdam. Het gaat hierbij niet alleen om een adres waarop je post kunt ontvangen, maar om een volwaardig registratieadres. Je kunt je met je adres van Easy Virtual Office dus aanmelden bij de Kamer van Koophandel en bent ingeschreven in Amsterdam. De contracten zijn flexibel en kunnen maandelijks opgezegd worden. Je meldt je online aan in zo’n 15 minuten en rekent tevens online af. Je hoeft dus niet op locatie langs te komen om een virtueel kantoor te huren en het proces is uiterst eenvoudig.

Diensten van Easy Virtual Office

Bij Easy Virtual Office kun je gebruik maken van verschillende diensten, zoals de mogelijkheid tot postverwerking. De post wordt aangenomen op je zakelijke adres, gescand door de medewerkers en per mail naar je toegestuurd. Dit is handig voor mensen die niet in Amsterdam wonen, maar hier wel hun bedrijf willen vestigen. Binnen Easy Virtual Office is het niet mogelijk om vergaderruimte te huren of een flexplek te hebben. Het gaat puur om een virtueel kantoor waarmee je je kunt inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

Schrijf een review over Easy Virtual Office

Heb je wel eens een virtueel kantoor bij Easy Virtual Office gehuurd? Deel jouw ervaring over Easy Virtual Office om andere ondernemers te helpen en te laten zien wat ze kunnen verwachten. In je review over Easy Virtual Office deel je zowel de positieve als negatieve punten van dit bedrijf. Hierbij kun je denken aan het personeel en hoe professioneel ze zijn, hoe goed de locatie bevalt en hoe makkelijk het was om een contract af te sluiten. Ook kun je dieper ingaan op de diensten van het bedrijf en hoe tevreden je hiermee bent. Andere gebruikers zien zo wat de plus- en minpunten van een specifiek virtueel kantoor zijn en maken een weloverwogen keuze.

Beoordeel deze aanbieder

  • Locatie
  • Prijs
  • Service