Virtual office reviews

Review & Ervaringen Business Center Twente

Een review schrijven over Business Center Twente  of reviews van andere gebruikers over Business Center Twente lezen

Business Center Twente verhuurt virtuele kantoren, inclusief een zakelijk vestigingsadres en een postservice. Je huurt tevens een flexibele werkplek of een vergaderruimte op momenten dat je hier behoefte aan hebt. De locatie is centraal in Hengelo. Wil je meer weten over deze aanbieder van virtuele kantoren? Je leest de ervaring over Business Center Twente van anderen hieronder. Je kunt zelf een review over Business Center Twente achterlaten als je ervaring hebt met deze aanbieder. Zo help je andere ondernemers op weg.

Over Business Center Twente

Bij Business Center Twente huur je een virtueel kantoor, wat een pakket is met een aantal flexibele diensten. Het pakket bevat een professionele bedrijfslocatie, een zakelijk postadres, vergaderruimte en een flexibele werkplek. Je kunt je bedrijf vestigen op de locatie van het Business Center Twente in Hengelo, wat betekent dat je het adres kunt gebruiken bij je inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Je gebruikt het adres tevens om post en pakketten te ontvangen en er is een bemande receptie aanwezig. Je huurt een flexibele werkplek of vergaderruimte voor de momenten waarop je deze nodig hebt.

De voordelen

Het huren van een virtueel kantoor bij Business Center Twente heeft diverse voordelen. Je kunt je privéadres privé houden en geen enkele zakelijke klant hoeft dit adres te kennen. Zo voorkom je dat je thuis gestoord wordt door klanten of leveranciers. Je hoeft niet te betalen voor schoonmaakkosten of verzekeringen, wat je wel hebt bij het huren van een fysieke kantoorruimte. Je profiteert van de vele voordelen van een kantoor, zonder hier de prijs van een kantoor voor te betalen. De centrale locatie in Hengelo heeft een professionele uitstraling.

Schrijf een review over Business Center Twente

Ooit een virtueel kantoor of een flexibele werkplek gehuurd bij Business Center Twente? Door je review over Business Center Twente op onze website te plaatsen, help je andere ondernemers om een beter beeld van dit bedrijf te krijgen. Leg uit waar je wel en niet tevreden over bent, zoals de behulpzaamheid van de medewerkers of het afsluiten van een contract. Ook kun je je ervaring over Business Center Twente delen op het vlak van aanvullende diensten: flexibele werkplekken, een postverwerkingsservice of het huren van vergaderruimte. Help anderen op weg door je ervaring te delen.

Beoordeel deze aanbieder

  • Locatie
  • Prijs
  • Service