Review & Ervaringen Frame21
Virtual office reviews

Review & Ervaringen Frame21

Een review schrijven over Frame21  of ervaringen van andere gebruikers over Frame21 lezen

Bij Frame21 huur je virtuele kantoorruimte om een professionele indruk te maken op zakelijke contacten. Je kunt je zakelijke adres gebruiken om post op te ontvangen en er bestaat de mogelijkheid om een bijbehorend telefoonnummer te krijgen. Met een virtueel kantoor bespaar je kosten, bescherm je je privacy en zorg je voor een positieve eerste indruk bij potentiële klanten. Benieuwd of Frame21 een goede keuze is? Hieronder lees je de review over Frame21 van andere gebruikers en kun je ook zelf je ervaring over Frame21 delen als je hier een virtueel kantoor hebt gehuurd.

Over Frame21

Frame21 biedt een virtueel kantoor waar je je als ondernemer registreert, waar je post laat leveren of waar je telefoonoproepen laat doorschakelen. Het adres geeft je bedrijf een professionele uitstraling, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat je vrij bent om te werken en wonen waar je wilt. Frame21 is bijvoorbeeld een oplossing voor starters, voor ondernemers die een specifieke regio willen verkennen of voor reizigers die vaak in het buitenland verblijven. De post wordt dagelijks behandeld door Frame21, je krijgt een persoonlijk telefoonnummer waarbij oproepen worden doorgeschakeld en het is mogelijk om telefoonbeantwoording in een taal naar keuze in te stellen.

De locaties

Bij Frame21 profiteer je van een zakelijk adres op een aantrekkelijke locatie. Frame21 beschikt over twee co-working kantoren in België, waarvan één gelegen is bij Brussels Airport en de andere zich in de buurt van Antwerpen bevindt. In Nederland heeft Frame21 een locatie in Roosendaal waar voornamelijk kantoorruimte verhuurd wordt. Je kunt hier dus ook fysieke kantoorruimte huren of gebruik maken van een co-working ruimte, in plaats van alleen een virtueel kantoor te huren zonder daadwerkelijke werkplek.

Schrijf een review over Frame21

Op onze website kun je een review schrijven over de virtuele kantoren van Frame21. Je deelt jouw ervaring over Frame21 met andere gebruikers van deze website en helpt mensen op weg in hun keuze. In de beoordeling beschrijf je jouw ervaringen met Frame 21: hoe professioneel was het personeel, hoe makkelijk was het sluiten van een contract en is de locatie naar tevredenheid? Licht toe welke diensten er binnen het virtuele kantoor mogelijk zijn en hoe je dit hebt ervaren, als je extra informatie wilt geven. Zowel positieve als negatieve beoordelingen helpen anderen om een weloverwogen keuze te maken als het aankomt op de virtuele kantoren van Frame21.

 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
5/5
OVERALL

Based on 1 rating

Beoordeeld door 1 gebruiker

  • 10 July 2023 19:02

  Gewoon top! Alles keurig geregeld, geen rompslomp. Echt handig voor mijn bedrijfje.

Beoordeel deze aanbieder

 • Locatie
 • Prijs
 • Service