Review & Ervaringen Allspace Amsterdam
Virtual office reviews

Review & Ervaringen Allspace Amsterdam

Een review schrijven over Allspace Amsterdam of reviews van andere gebruikers over Allspace Amsterdam lezen

Allspace Amsterdam biedt drie verschillende pakketten voor een virtueel kantoor aan. Ieder pakket bevat een adres waarmee je je bij de KvK registreert en een postscanservice. Aanvullende services variƫren per pakket, bijvoorbeeld een 020-nummer of een flexibele werkplek. Benieuwd naar de ervaringen van anderen met Allspace Amsterdam? Je leest hieronder de review over Allspace Amsterdam van andere gebruikers. Je kunt ook je eigen ervaring met Allspace Amsterdam delen als je hier een flexibele werkplek of een virtueel kantoor hebt gehuurd. Dit helpt andere ondernemers bij het vinden van een geschikt virtueel kantoor.

Over Allspace Amsterdam

Allspace Amsterdam biedt de mogelijkheid om je bedrijf in Amsterdam te vestigen, zonder dat je hier de hoge huurprijs voor hoeft te betalen die normaal is in de hoofdstad. Je kun het adres gebruiken voor je zakelijke registratie en profiteert van andere services die horen bij het virtuele kantoor. Er is een postscanservice inbegrepen, waarbij je post digitaal naar je wordt doorgestuurd. Er is receptie aanwezig tijdens kantooruren en je krijgt korting op het huren van vergaderruimte en flexibele werkplekken. De huurtermijn is flexibel en maandelijks opzegbaar. Het virtuele kantoor is gevestigd in Amsterdam en dit is ook waar je zakelijke adres zich zal bevinden.

De pakketten

Bij Allspace Amsterdam kies je uit drie verschillende pakketten, ieder met eigen mogelijkheden. Het voordeligste pakket biedt een registratieadres met een postscanservice en de mogelijkheid om vergaderruimte en een opslagbox met korting te huren. Het tweede pakket bevat ook een 020-nummer, acht uren per maand gebruik van de vergaderruimte en een werkplek voor twee dagen per week. Het meest uitgebreide pakket bevat een fulltime werkplek en 16 uur vergaderruimte per maand. Uiteraard profiteer je ook bij de twee uitgebreidere pakketten van het zakelijke adres en de postscanservice.

Schrijf een review over Allspace Amsterdam

Heb je wel eens een virtueel kantoor gehuurd bij Allspace Amsterdam? Laat hieronder een beoordeling achter waarin je jouw ervaring over Allspace Amsterdam deelt. Op deze manier help je andere ondernemers en freelancers om een goede keuze te maken als het aankomt op virtuele kantoren. Beschrijf de positieve en negatieve punten van Allspace Amsterdam. Hoe is het personeel, bevalt de locatie en welke aanvullende diensten zijn er? Je beschrijft ook hoe snel het contract was ondertekend en of je tevreden bent met de postverwerking.

 • 3
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
4.6/5
OVERALL

Based on 4 ratings

Beoordeeld door 4 gebruikers

  • 11 December 2023 18:44

  Prijs is opeens een stuk omhoog gegaan.

  • 6 June 2023 09:44

  Zonder gedoe snel geregeld. Ik ben er helemaal blij mee.

  • 26 May 2023 12:30

  KvK adres is naar verwachting! En het schermt mijn prive adres af. Echt een geruststelling

  • 19 January 2023 20:59

  Tevreden over deze aanbieder. Ik heb mij hier kunnen registreren bij de KvK.
  Merci!

Beoordeel deze aanbieder

 • Locatie
 • Prijs
 • Service