Virtual office reviews

Review & Ervaringen DamOffice

Een review schrijven over DamOffice of reviews van andere gebruikers over DamOffice

DamOffice is een aanbieder van virtual offices uit Amsterdam. Voor ondernemers die voornamelijk vanuit huis werken en hun privéadres niet voor zakelijke communicatie willen gebruiken, biedt DamOffice een oplossing in de vorm van een zakelijk inschrijfadres. Dit adres voldoet aan de richtlijnen van de Kamer van Koophandel en biedt ook werkplekken en vergaderruimtes. Fysieke post wordt per e-mail doorgestuurd naar de gebruiker. Het zakelijk inschrijfadres kan gebruikt worden voor alle communicatie en biedt daarnaast nog andere voordelen. Zowel startende als bestaande ondernemers die verandering willen aanbrengen in hun zakelijke communicatie zijn bij DamOffice op het juiste adres.

Werken op de gewenste locatie

Met het zakelijke inschrijfadres van dit bedrijf kunnen zowel individuele gebruikers als teams locatieonafhankelijk werken. De fysieke post die ontvangen wordt, wordt doorgestuurd naar de gewenste locatie, waar ter wereld de gebruiker zich ook bevindt. Dit maakt het mogelijk om vanuit een locatie in het buitenland te werken of om te werken tijdens het reizen. De enige vereisten om gebruik te maken van dit zakelijke inschrijfadres zijn een laptop, telefoon en internetverbinding. Er is een maandpakket en jaarpakket beschikbaar bij dit bedrijf. Het maandpakket kost 28,95 euro. Het jaarpakket kost jaarlijks 347,40 euro exclusief btw. De locatie is in het centrum van Amsterdam en er is een eigen werkplek en postverwerking. Standaard ontvangt een klant van dit bedrijf iedere 14 dagen post, maar het is ook mogelijk om wekelijks post te ontvangen als optie. Het opzetten van het pakket kan binnen enkele uren geregeld worden en er is geen waarborgsom vereist voor het jaarpakket.

Ervaring met DamOffice

Wil je weten of DamOffice betrouwbaar is? Lees de reviews op deze pagina. Op onze site kun je ook zelf een beoordeling achterlaten over dit bedrijf. Als je gebruik hebt gemaakt van hun maand- of jaarpakket, kun je anderen helpen door je positieve of negatieve ervaringen te delen. Misschien heb je bijvoorbeeld iets te melden over hoe gemakkelijk het was om een contract af te sluiten, of hoe goed de locatie was. Als je een mening hebt over dit bedrijf, laat het weten in je beoordeling. Op deze manier kunnen anderen een beter beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten als ze voor DamOffice kiezen. Als je juist ontevreden bent, kan het ook nuttig zijn om dit te delen zodat het bedrijf eventuele verbeterpunten kan aanpakken. Door eerlijke beoordelingen achter te laten, help je dit bedrijf om zijn diensten te verbeteren en anderen bij het maken van een weloverwogen keuze.

 • 13
 • 2
 • 0
 • 0
 • 0
4.9/5
OVERALL

Based on 15 ratings

Beoordeeld door 15 gebruikers

  • 12 April 2024 18:10

  Telefoontje gepleegd. Had het met spoed nodig. Toen was alles vrij snel geregeld.
  Wat volgde was een snelle superservice. Bedankt.

  • 19 February 2024 10:10

  Biedt een eenvoudige oplossing voor zakelijke adresregistratie. Aanvullende diensten (postverwerking en doorsturing) zijn goed.

  • 31 December 2023 11:41

  Goed geholpen bij het aanmelden. De post wordt zoals ik heb gevraagd iedere week naar mijn woonadres gestuurd, ben ik blij mee. Klachten heb ik niet.

  • 13 December 2023 16:19

  Prettige samenwerking! Wekelijks ontvang ik de postscans keurig op tijd.

  • 10 November 2023 17:23

  Dam office voldoet aan mijn verwachtingen. Niet zo duur en alles wordt snel door gestuurd wat ik nodig heb.

  Ik geef het een 8 (4 sterren)

  • 8 October 2023 11:05

  Tevreden klant

  • 27 September 2023 05:56

  Ik ben onder de indruk van de service van Damoffice. Gisteren contact opgenomen en Jim heeft me uitstekend geholpen bij het vinden van de meest geschikte en voordelige optie voor mijn 3 operating bv’s. Ik wilde mijn bedrijven aanvankelijk bij mijn huis inschrijven en later een zakelijke locatie zoeken, maar wist niet dat hierdoor mijn privéadres op verschillende websites gepubliceerd kon worden. Nu heb ik mijn privacy behouden:) Kortom, een uitstekende service

  • 21 September 2023 08:23

  Voordelige oplossing gevonden in plaats van mijn huisadres openbaar te maken. Handige optie voor mij als zzper.

  • 16 August 2023 14:44

  Ik zocht een virtueel kantoor in Amsterdam en ben supersnel geholpen. Nu een tijdje klant en ontvang mijn post om de zoveel weken fysiek. Geen klachten tot dusver. Het feit dat ik geen eigen fysiek kantoor meer nodig heb heeft kostenbesparingen met zich meegebracht en ik wilde mijn eigen adres vanwege privacy niet gebruiken als kvk-adres. Dit is een goed(kop)e oplossing.

  • 4 August 2023 12:27

  Erg fijne samenwerking. Vijf sterren voor dit bedrijf.

  • 27 May 2023 07:37

  De locatie van Damoffice is goed. Het is gemakkelijk bereikbaar en goedkoop. Wat mij het meest aanspreekt, is de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel dat ik heb gesproken. Als je op zoek bent naar een professionele en betrouwbare virtuele kantooroplossing, dan hoef je niet verder te zoeken.

  • 14 March 2023 22:09

  > Goed geholpen
  > Scherpe tarieven
  > Post service on point

  • 9 February 2023 10:12

  Professioneel, je kan snel contact leggen met de juiste medewerker voor wat je nodig hebt. Niet zo grootschalig en onpersoonlijk als een andere grote speler waar ik van het kastje naar de muur werd gestuurd. Prijs is redelijk en niet duur.

  • 16 January 2023 14:09

  Locatie
  Over het algemeen tevreden over de locatie van het virtuele kantoor, echter de kosten voor parkeren in deze omgeving vormen een nadeel. Aangezien ik van buiten Amsterdam kom en hiermee te maken heb geef ik hiervoor 4 sterren.

  Prijs
  De prijs voor het virtuele kantoor is zeer scherp. Dit gaf mij de doorslag om voor deze partij te kiezen. 5 sterren.

  Service
  De medewerkers zijn professioneel en vriendelijk. De optie voor wekelijks doorsturen van post wordt m.i. naar tevredenheid uitgevoerd. Er is een snelle afhandeling van de doorstuur verzoeken. 5 sterren.

  Totaal: 14 sterren / 3 = 4,66 ster (ruim voldoende / goed)

  • 6 January 2023 09:18

  Aanmeldproces is super eenvoudig en alles was snel geregeld. Ik ben tevreden met Dam Office en raad het aan.

Beoordeel deze aanbieder

 • Locatie
 • Prijs
 • Service