Virtual office reviews

Review & Ervaringen Places to work

Een review schrijven over Places to work of reviews van andere gebruikers over Places to work

Places to work is een bedrijf dat diensten verleent voor het huren van virtuele kantoren en het verstrekken van zakelijke postadresdiensten in Lelystad. Klanten kunnen kiezen uit verschillende opties voor de postservice, waarbij de post aangenomen, bewaard, doorgestuurd of gescand en per mail verzonden kan worden. Er is ook een telefoonservice beschikbaar, waarbij het personeel de telefoon opneemt en de gegevens per mail doorgeeft. Klanten kunnen gebruikmaken van gratis werkplekken in de lobby en krijgen korting op huur van vergaderruimten en auditorium en op Places Fix. Places to work biedt dus een virtual office aan in Lelystad.

Welke diensten worden door Places to work aangeboden?

Bij een Virtual Office zijn er verschillende opties waaruit gekozen kan worden voor de postservice. Zo kun je kiezen voor postservice A, waarbij de post voor je aangenomen en bewaard wordt totdat je deze op komt halen. Er is ook de optie van postservice B, waarbij de post voor je aangenomen wordt en naar een door jou opgegeven adres wordt gestuurd. Postservice C biedt de mogelijkheid om de post te laten aannemen, openen, scannen en per mail naar je toe te sturen. Daarnaast is er ook een telefoonservice beschikbaar, waarbij het personeel de telefoon voor je opneemt en de gegevens per mail bij je meldt. Alle postservice opties kunnen gecombineerd worden met de telefoonservice. Als gebruiker van een virtual office krijg je bovendien 25% korting op huur van vergaderruimten en auditorium en 25% korting op Places Fix.

Ervaring met Places to work

Je kunt op onze site een beoordeling achterlaten over Places to work. Als je een virtueel kantoor bij dit bedrijf hebt gehuurd, kun je anderen helpen door je ervaringen door middel van het schrijven van een review te delen. Misschien heb je bijvoorbeeld iets te melden over hoe gemakkelijk het was om een contract af te sluiten, of hoe goed de locatie was. Als je tevreden of ontevreden bent over Places to work, laat het dan ook weten in je beoordeling. Op deze manier kunnen anderen een beter beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten als ze voor dit bedrijf kiezen. Als je juist ontevreden bent, kan het ook nuttig zijn om dit te delen zodat Places to work eventuele verbeterpunten kan aanpakken. Door eerlijke beoordelingen achter te laten, help je Places to work om zijn diensten te verbeteren en anderen bij het maken van een weloverwogen keuze.

Beoordeel deze aanbieder

  • Locatie
  • Prijs
  • Service