Virtual office reviews

Review & Ervaringen Elementoffices.nl

Een review schrijven over Elementoffices.nl of ervaringen van andere gebruikers over Elementoffices.nl lezen

Elementoffices.nl biedt virtuele kantoren aan die voor post gebruikt kunnen worden en kantoren waar je je ook op kunt inschrijven bij de KvK. Het is mogelijk om bijbehorende ruimte te huren, bijvoorbeeld voor een vergadering of een flexibele werkplek. Benieuwd of Elementoffices.nl de juiste keuze voor jou is? Hieronder lees je de ervaring over Elementoffice.nl van andere gebruikers om een goed beeld van het bedrijf te krijgen. Als je hier zelf kantoorruimte huurt of hebt gehuurd, kun je een review over Elementoffices.nl achterlaten om anderen te helpen.

Over Elementoffices.nl

Bij Elementoffices.nl kies je uit twee verschillende diensten. Je kunt een virtueel kantoor kiezen wat als postadres op je website komt te staan en waar postverwerking bij hoort. Wil je je bedrijf op je virtuele adres inschrijven? Dan kies je voor de optie waarbij het adres als vestigingsadres bij de Kamer van Koophandel gebruikt kan worden. Bij deze optie hoort een flexibele werkplek waar je af en toe terecht kunt. De opties van Elementoffices.nl zijn een stuk voordeliger dan fysieke kantoorruimte huren en bieden toch de mogelijkheid om een klant op locatie te ontvangen.

De locaties

Elementoffices.nl bevindt zich op verschillende locaties in Nederland en dus kies je een locatie passend bij je bedrijf. Je baseert je keuze bijvoorbeeld op je woonplaats, zodat je makkelijk naar de flexibele werkplek kunt gaan. Een andere opties is om te denken vanuit klanten en waar zij zich bevinden, zodat je virtuele kantoor hier in de buurt is. Een aantal van de mogelijkheden bij Elementoffices.nl zijn: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Leiden en Almere. Een kantoor in een grotere stad maakt vaak een professionele indruk, terwijl een andere locatie juist lokaal kan aanspreken.

Schrijf een review over Elementoffices.nl

Huur je een virtueel kantoor bij Elementoffices.nl of heb je dit in het verleden gedaan? Schrijf dan een beoordeling waarin je je ervaring over Elementoffices.nl beschrijft. Jouw review over Elementoffices.nl helpt andere gebruikers van deze website op weg om een goede keuze te maken voor een professioneel virtueel kantoor. Beschrijf in je beoordeling hoe tevreden je bent over bijvoorbeeld de locatie, de aangeboden diensten en het personeel. Ook kun je toelichten hoe eenvoudig het was om een contract af te sluiten en welke plus- of minpunten Elementoffices.nl naar jouw mening heeft. Met deze informatie help je andere ondernemers en freelancers.

 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
4.7/5
OVERALL

Based on 1 rating

Beoordeeld door 1 gebruiker

  • 15 February 2023 09:55

  We hebben een tijdje geleden vergaderruimte gehuurd. Dit zag er tip top verzorgd uit.
  Hiervan gaan we zeker vaker gebruik maken.

Beoordeel deze aanbieder

 • Locatie
 • Prijs
 • Service