Virtual office reviews

Review & Ervaringen Anteverde

Een review schrijven over Anteverde of reviews van andere gebruikers over Anteverde lezen

Bij Anteverde huur je een virtuele werkplek: een inschrijfadres voor bij de KvK inclusief postverwerkingsservice en de mogelijkheid om op locatie te werken. De aanbieder heeft twee locaties in Noord-Hollland en Zuid-Holland. Ben je benieuwd wat anderen van Anteverde vinden? Je leest de ervaring over Anteverde van anderen hieronder op onze website. Ook laat je zelf een review over Anteverde achter als je ervaring hebt met deze aanbieder van virtuele kantoren. Dit helpt andere ondernemers om een goede keuze te maken.

Over Anteverde

Anteverde is een aanbieder van virtuele kantoren en zakelijke registratieadressen. Het adres dat je huurt bij Anteverde is geschikt om je bedrijf op in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Je ontvangt tevens je post op dit adres en Anteverde scant deze voor je en stuurt deze door per mail. Je kunt kiezen voor enkel een virtueel kantoor waarbij je het adres kunt vermelden, maar je kunt ook vergaderruimte huren bij Anteverde. Er is keuze uit twee prestigieuze locaties, waardoor je indruk maakt op klanten. Op de kantoren maak je gebruik van de aanwezige faciliteiten: internet, koffie en thee en loungeruimtes.

De locatie

Anteverde biedt een virtueel kantoor op twee locaties aan. De ene locatie bevindt zich in Noord-Holland en de andere in Zuid-Holland. Je kiest zelf voor de locatie die het dichtste bij je huis of klanten is. Op beide locaties worden er werkruimtes aangeboden, zoals samenwerkruimtes, vergaderlocaties en professionele zakelijke ondersteunende diensten. Je huurt hier als freelancer één werkplek, maar kunt bij Anteverde ook kantoorruimte met meer plekken huren als je medewerkers hebt. Je kiest uit een pakket voor zes maanden, een jaar of twee jaar. Hoe langer je contract loopt, hoe lager de maandelijkse lasten zijn. Verder verschillen de pakketten niet qua inhoud.

Schrijf een review over Anteverde

Heb je een virtueel kantoor gehuurd bij Anteverde of huur je er een kantoor? Help andere ondernemers op weg door jouw ervaring over Anteverde te delen. In je beoordeling beschrijf je welke aspecten naar tevredenheid zijn en over welke aspecten je minder tevreden bent. Denk hierbij aan de locatie van het virtuele kantoor, de aanvullende diensten en de professionaliteit van de medewerkers. Een ander belangrijk onderdeel is het ondertekenen van het contract en hoe makkelijk het administratieve gedeelte verliep. Je kunt zowel een positieve als negatieve beoordeling over Anteverde achterlaten op onze website.

 • 2
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
4.9/5
OVERALL

Based on 2 ratings

Beoordeeld door 2 gebruikers

  • 22 April 2023 22:22

  Het is snel geregeld en het contract is binnen enkele uren ontvangen.

  • 10 February 2023 09:02

  Ik had snel een inschrijfadres nodig en dit hebben ze voor mij snel geregeld. Prima, werk!

Beoordeel deze aanbieder

 • Locatie
 • Prijs
 • Service