Review & Ervaringen ADD Business Point
Virtual office reviews

Review & Ervaringen ADD Business Point

Een review schrijven over ADD Business Point of ervaringen van andere gebruikers over ADD Business Point lezen

ADD Business Point is een bedrijf met verschillende diensten. Je huurt hier een virtueel kantoor waar een zakelijk inschrijfadres voor de Kamer van Koophandel bij zit. Het is mogelijk om enkel een postadres te huren, telefoongesprekken kunnen afgehandeld worden en je huurt tevens een werkplek of vergaderruimte als je hier behoefte aan hebt. Locaties vind je verspreid door Nederland. Benieuwd naar ADD Business Point? Schrijf je eigen review over ADD Business Point als je ervaring hebt met deze virtuele kantoren. Hieronder lees je de ervaring over ADD Business Point van andere gebruikers om je op weg te helpen bij het kiezen van de juiste dienst.

Over ADD Business Point

Bij ADD Business Point maak je gebruik van een virtueel kantoor en een zakelijk inschrijfadres, wat door dit bedrijf een service kantoor wordt genoemd. Je kunt het service kantoor gebruiken voor je inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Op je service kantoor ontvang je post die door de medewerkers dagelijks doorgestuurd kan worden en ook telefoongesprekken kunnen afgehandeld worden. Bij ADD Business Point kun je ook terecht voor het huren van daadwerkelijke ruimte, bijvoorbeeld een flexibele werkplek, een trainingsruimte of een vergaderruimte. Je huurt vanaf één uur tijd, maar kunt ook een contract voor langere tijd afsluiten.

De locaties

ADD Business Point heeft service  kantoren op verschillende locaties in Nederland. Je kiest dus voor een locatie die bijvoorbeeld in de buurt van je woonplek of juist in de buurt van potentiële opdrachtgevers is. Het juiste adres maakt een professionele indruk en zorgt ervoor dat potentiële klanten onder de indruk zijn na het zien van je website met adres. Voorbeelden van locaties van de service kantoren zijn Groningen, Den Haag, Alkmaar, Utrecht, Vlissingen, Arnhem en Dordrecht. Let op dat er ook postadressen worden aangeboden waar je alleen post kunt ontvangen, maar waarop je je niet kunt inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

Schrijf een review over ADD Business Point

Op deze website schrijf je een review over ADD Business Point en hoe tevreden je met hun diensten bent. Jouw review, ongeacht of deze positief of negatief is, helpt anderen op weg om voor een professioneel kantoor te kiezen en goed te weten waar ze aan toe zijn bij een bepaalde aanbieder. Je beschrijft je ervaring over ADD Business Point. Hoe professioneel ben je geholpen? Welke diensten worden er aangeboden en hoe tevreden ben je hierover? Is de locatie een goede keuze? Hieronder lees je de review over ADD Business Point van andere gebruikers om meer te leren over dit bedrijf.

Beoordeel deze aanbieder

  • Locatie
  • Prijs
  • Service