Virtual office reviews

Review & Ervaringen Het Wisselspoor

Een review schrijven over Het Wisselspoor of reviews van andere gebruikers over Het Wisselspoor lezen

Het Wisselspoor biedt verschillende pakketten aan op het gebied van virtuele kantoren. Je kiest voor een adres waarmee je je inschrijft bij de Kamer van Koophandel of voor een simpel postadres. Het is ook mogelijk om kantoorruimte te huren, zoals een flexibele werkplek of vergaderruimte. Benieuwd hoe anderen denken over Het Wisselspoor. Op onze website vind je reviews waarin de ervaring met Het Wisselspoor beschreven wordt. Ook deel je je eigen review over Het Wisselspoor als je ervaring met de aanbieder hebt.

Over Het Wisselspoor

Het Wisselspoor biedt zakelijke inschrijfadressen aan waarmee je je kunt registreren als bedrijf bij de Kamer van Koophandel. Zo houd je zakelijk en privé gescheiden van elkaar en heb je een professionele uitstraling. Bij Het Wisselspoor kies je uit verschillende mogelijkheden. Je kiest voor een postadres, inclusief KvK-inschrijving en postverwerking. Je post wordt gescand en digitaal inzichtelijk gemaakt. Het vestigingsadres heeft dezelfde twee diensten plus een 030-nummer, waarbij telefoontjes automatisch worden doorgeschakeld. Je huurt een flexibele werkplek of vergaderruimte tegen een voordelig tarief. Als laatste kies je voor een virtueel kantoor waarmee je je niet kunt inschrijven, maar waarbij je wel postverwerking en een telefoonnummer hebt.

De locatie

Het Wisselspoor bevindt zich in Utrecht, waar vergaderruimte en flexibele werkplekken beschikbaar zijn. Er zijn kleine vergaderruimtes beschikbaar, bijvoorbeeld voor zes of acht personen, maar ook grotere ruimtes voor tot wel dertig personen. Er zijn presentatiemogelijkheden, koffie en thee is inbegrepen, er is draadloos internet en indien gewenst kan er een lunch of diner verzorgd worden. De ruimtes zijn tevens geschikt voor workshops of teambuilding activiteiten. Naast de grotere ruimtes zijn er flexibele werkplekken, waardoor je buitenshuis kunt werken als ondernemer of freelancer en makkelijk in contact komt met andere ondernemers.

Schrijf een review over Het Wisselspoor

Heb je ervaring met het bedrijf Het Wisselspoor? Op onze website laat je een review achter waarin je je je ervaring deelt. In je ervaring over Het Wisselspoor licht je toe welk pakket je hebt afgenomen bij de aanbieder en hoe tevreden je hierover bent. Bijvoorbeeld over de afhandeling van het contract en de behulpzaamheid van het personeel. Mocht je ervaring hebben met de flexibele werkplekken of vergaderruimtes kun je dit ook toelichten in een review. Jouw ervaring helpt andere ondernemers om een goede keuze te maken qua virtueel kantoor.

Beoordeel deze aanbieder

  • Locatie
  • Prijs
  • Service