FAQ​

Gebruik de zoekfunctie en typ hier de bedrijfsnaam in. Ga naar de pagina van het bedrijf, scroll naar beneden en laat daar jouw review achter. Of het nu gaat om een uitstekende service of een paar verbeterpunten, we horen graag jouw mening. Zo kunnen andere gebruikers profiteren van jouw ervaringen en het perfecte virtuele kantoor vinden.

Nee, het is niet verplicht om je e-mailadres of andere persoonlijke informatie op te geven bij het achterlaten van een review. Je hebt de optie om anoniem een review achter te laten, als je dat wenst. Echter, door je e-mailadres op te geven kunnen we eventueel contact met je opnemen als er vragen zijn over je review. Je persoonlijke informatie zal nooit zonder jouw toestemming gedeeld worden met derden.

Ja, je kan anoniem een review achterlaten. Als je dat wenst, hoef je geen persoonlijke informatie op te geven bij het achterlaten van een review.

Het is niet toegestaan om andere bedrijven te beledigen of onjuiste informatie te geven in je review. Het is belangrijk om eerlijk te zijn in je review en te focussen op de feiten. Als je denkt dat er een probleem is met een bedrijf of hun diensten, is het beter om dit op professionele wijze te melden en te proberen het op te lossen met het bedrijf, in plaats van dit in een review te bespreken. Als een review niet voldoet aan de richtlijnen van de website, kan deze verwijderd worden.

Ja, het is mogelijk om je review later te wijzigen of te verwijderen, op verzoek. Als je je review op onze website wil wijzigen, neem dan contact op via het contactformulier en geef aan wat je wilt aanpassen. Als je je review wilt verwijderen, kun je ook contact met ons opnemen en verzoeken om het te verwijderen. Houd er wel rekening mee dat we niet ieder verzoek altijd zullen honoreren. Het is belangrijk om bij het achterlaten van een review te overwegen of je tevreden bent met wat je hebt geschreven en of je het blijvend online wilt hebben.

Als het bedrijf dat je wilt beoordelen nog niet op de website staat vermeld, kan je contact met ons opnemen en verzoeken om het bedrijf toe te voegen aan de website. Zorg ervoor dat je de naam en contactgegevens van het bedrijf hebt, zodat wij het bedrijf gemakkelijk kunnen toevoegen. Als het bedrijf is toegevoegd, kan je vervolgens je review achterlaten op de betreffende pagina. Als het bedrijf niet kan worden toegevoegd omdat het bijvoorbeeld niet aan de richtlijnen van onze website voldoet, kan je misschien overwegen om je review op een andere website te plaatsen. Denk aan Google reviews of Trustpilot.

Ja, je kan een review achterlaten over een virtueel kantoor dat je lange tijd geleden hebt gebruikt. Onze website is bedoeld om mensen te helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing over het gebruik van een virtueel kantoor, dus hoe recenter de review, hoe beter. Maar als je lange tijd geleden een virtueel kantoor hebt gebruikt en nog steeds in staat bent om relevante en nuttige informatie te delen met andere gebruikers, dan zouden wij je review zeker op prijs stellen.