Virtual office reviews

Review & Ervaringen Startdock.nl

Een review schrijven over Startdock.nl of ervaringen van andere gebruikers over Startdock.nl lezen

Startdock.nl biedt virtuele kantoren in Amsterdam en Rotterdam aan. Hier maak je gebruik van postverwerking, een lokaal telefoonnummer en werkruimte waar je terecht kunt. De adressen zijn geschikt voor een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Wil je weten of Startdock.nl een slimme keuze is? Hieronder lees je de ervaring over Startdock.nl van andere gebruikers. Als je er zelf kantoorruimte of een virtueel kantoor huurt, schrijf je een review over Startdock.nl waarin je je ervaring met het bedrijf deelt. Zo help je andere ondernemers om een goede keuze te maken.

Over Startdock.nl

Startdock.nl is een aanbieder van virtuele kantoren, waarbij alles makkelijk en snel geregeld wordt. Het virtuele adres zorgt voor een professionele uitstraling van je bedrijf naar klanten toe. Je ontvangt het contract al binnen 24 uren op werkdagen, waardoor je snel van start kunt als nieuwe ondernemer. Het adres kan niet alleen gebruikt worden om post te ontvangen, maar is ook geschikt voor de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Bij het virtuele kantoor hoort een gedeelde werkruimte en vergaderruimte. Koffie en thee is inbegrepen, je maakt gebruik van de printer en hebt 40 uren per week toegang. Je kiest uit verschillende pakketten bij Startdock.nl

De locaties

Als je voor een virtueel kantoor bij Startdock.nl gaat, kies je uit vier verschillende locaties. Drie van deze locaties bevinden zich in Amsterdam: aan de Herengracht, aan de Keizersgracht en aan de Prins Hendrikkade. De vierde mogelijkheid is een virtueel kantoor in Rotterdam aan het Westplein. De prijzen verschillen per locatie en je kiest voor een pakket wat past bij je behoeften. Op alle locaties is het mogelijk om een adres te kiezen waarmee je je ook inschrijft bij de Kamer van Koophandel. Bij een virtueel kantoor hoort postverwerking en een lokaal telefoonnummer.

Schrijf een review over Startdock.nl

Wil je weten of Startdock.nl betrouwbaar is? Op onze website lees je de beoordelingen van andere gebruikers en kun je ook zelf een review over Startdock.nl schrijven. Hierin deel je je ervaring over Startdock.nl: zowel de positieve als negatieve aspecten. Je beschrijf hoe het personeel van het bedrijf is, welke diensten er bij het virtuele kantoor horen en hoe makkelijk je een contract kon afsluiten. Ook kun je aanvullende informatie over de locatie geven. Je beschrijft zowel je positieve als negatieve ervaringen in je beoordeling om andere ondernemers te helpen om een goede keuze qua virtueel kantoor te maken.

 • 2
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
4.4/5
OVERALL

Based on 3 ratings

Beoordeeld door 3 gebruikers

  • 17 April 2023 11:53

  Het virtuele kantoor biedt een geweldige balans tussen werk en privĂ©leven. Ik kan mijn werk hier uitvoeren en toch tijd besteden aan mijn gezin en hobby’s. Ik zou het ten zeerste aanbevelen aan anderen.

  • 27 January 2023 20:11

  It is ok to work and located in city

  • 16 January 2023 15:06

  Tevreden over mijn virtual office. Het is een relatief goedkope manier om professioneel over te komen terwijl ik werk vanuit mijn eigen huis. De ondersteuning is prima en de communicatie met de klantenservice is ook prima. Ik beveel deze service aan iedereen aan die op zoek is naar een professionele uitstraling zonder de hoge kosten van een fysiek kantoor.

Beoordeel deze aanbieder

 • Locatie
 • Prijs
 • Service