Review & Ervaringen Virtual Office Pro
Virtual office reviews

Review & Ervaringen Virtual Office Pro

Een review schrijven over Virtual Office Pro of reviews van andere gebruikers over Virtual Office Pro lezen

Virtual Office Pro is het virtuele kantoor dat bij de flexibele werkplekken van Flexible WorkPlace hoort. Je kiest uit verschillende pakketten, ieder met specifieke diensten. Zo kun je met het ene pakket alleen post ontvangen en kun je je met andere pakketten ook aanmelden bij de KvK. Benieuwd naar ervaringen met Virtual Office Pro? Je leest de ervaring over Virtual Office Pro van andere huurders hieronder in de beoordelingen. Zelf een review schrijven over Virtual Office Pro is ook mogelijk.

Over Virtual Office Pro

Virtual Office Pro is het virtuele kantoor dat wordt aangeboden door Flexible WorkPlace. Bij deze aanbieder kun je terecht voor een zakelijk adres waar je je mee kunt registreren bij de Kamer van Koophandel, zakelijke postadressen of een telefoonservice waarbij je telefoon altijd wordt opgenomen. De telefoon kan doorgezet worden naar e-mail, sms of chat. Ook is het mogelijk om je agenda te laten beheren door Virtual Office Pro. Het virtuele kantoor is goed voor je imago en privacy als je vanuit huis werkt. Je kunt dit combineren met een flexibele werkplek bij Flexible WorkPlace in Assen.

De pakketten

Er zijn drie pakketten bij Virtual Office Pro waar je uit kunt kiezen. Met het Pakket Start heb je een zakelijk postadres en wordt je post gescand en naar je gemaild. Je kunt er ook voor kiezen om post door te laten sturen of op te komen halen. Het Pakket Pro biedt dezelfde mogelijkheden qua post, maar dit adres kan ook gebruikt worden voor een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast hoort er telefoonbeantwoording bij het pakket. Het laatste pakket, Pakket Vip, heeft nog een aantal extra’s ten opzichte van het Pro pakket. Je kunt aangetekende post ontvangen, komt op de “wall of fame” in de entree en op de buitenzijde van de gevel.

Schrijf een review over Virtual Office Pro

Ben je bekend met de virtuele kantoren van Virtual Office Pro? Deel je ervaring dan in een review over Virtual Office Pro. Beschrijf welke aspecten je goed bevallen en welke aspecten minder zijn. Denk hierbij aan het gemak waarmee je het contract kon ondertekenen, de locatie van het kantoor of de behulpzaamheid van het personeel. Veel kantoren hebben aanvullende diensten en je kunt aangeven of deze diensten waardevol waren of niet. Door je ervaring over Virtual Office Pro te delen, help je andere ondernemers om een goede keuze qua virtuele kantoor te maken. Zowel positieve als negatieve reviews zijn welkom op onze website.

 • 1
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
4.4/5
OVERALL

Based on 2 ratings

Beoordeeld door 2 gebruikers

  • 15 July 2023 13:41

  Aanrader

  • 9 March 2023 10:04

  Snelle afhandeling en een goede service geleverd. Ik ben blij dat ik voor deze virtual office heb gekozen. Het was de perfecte oplossing voor mijn bedrijf dat snel groeit en meer flexibiliteit vereist. De virtual office biedt me de mogelijkheid om professioneel over te komen met een zakelijk adres, terwijl ik toch vanuit huis kan werken. Ik ben vooral onder de indruk van de vriendelijke en behulpzame medewerkers die altijd klaarstaan om me te helpen met al mijn vragen en verzoeken. De communicatie verloopt soepel en efficiënt, waardoor ik me volledig kan concentreren op mijn bedrijf zonder me zorgen te maken over de administratieve rompslomp. Kortom, ik kan deze virtual office ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en flexibele oplossing voor hun bedrijf.

Beoordeel deze aanbieder

 • Locatie
 • Prijs
 • Service