Review & Ervaringen Flexible WorkPlace
Virtual office reviews

Review & Ervaringen Flexible WorkPlace

Een review schrijven over Flexible WorkPlace  of reviews van andere gebruikers over Flexible Workplace lezen

Flexible WorkPlace is een aanbieder van flexibele kantoorruimte in Assen die je bijvoorbeeld voor een dag huurt of voor bepaalde dagen in de maand. Je kunt deze flexibele werkplek combineren met een virtueel kantoor van Virtual Office Pro, onderdeel van Flexible WorkPlace. Benieuwd naar ervaringen van anderen? Hieronder lees je over de ervaring met Flexible WorkPlace van andere ondernemers en kun je zelf ook een review over Flexible WorkPlace achterlaten. Dit helpt andere ondernemers om een flexibele werkruimte of een virtueel kantoor te kiezen.

Over Flexible WorkPlace

Flexible WorkPlace is gevestigd in Assen en biedt flexibele werkplekken aan. Met een flexibele werkplek hoef je als ondernemer niet iedere dag vanuit huis te werken, maar geniet je van de gezelligheid die een kantoor biedt en van een productieve werksfeer. Je kunt een werkplek voor een tijd naar keuze huren. Dit kan al vanaf een uur, maar je kunt ook een hele dag de werkplek huren. Daarnaast zijn er mogelijkheden om een vaste werkplek voor bepaalde dagdelen of dagen te huren. Dit kan een kantoor zijn, maar ook een vergader- of behandelruimte.

Virtueel kantoor

Bij Flexible WorkPlace kun je ook virtuele kantoorruimte huren via Virtual Office Pro. Hier kies je uit drie pakketten, ieder met eigen voorwaarden. Zo is er een pakket waarbij je een zakelijk adres voor post hebt. Een uitgebreider pakket maakt het ook mogelijk om je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en gebruik te maken van telefoonbeantwoording. Het virtuele kantoor is makkelijk te combineren met een flexibele werkplek. Zo schrijf je je bedrijf in op het adres van je virtuele kantoor en huur je voor bepaalde dagen of dagdelen een flexibele werkplek. Dit is ideaal voor personen die veel vanuit huis of juist veel bij klanten werken.

Schrijf een review over Flexible WorkPlace

Heb je wel eens gebruik gemaakt van de flexibele werkplekken van Flexible WorkPlace? Schrijf dan een beoordeling van jouw ervaring met Flexible WorkPlace. Zo help je andere ondernemers om een flexibele werkplek te kiezen die goed bij ze past en aan de verwachtingen voldoet. Beschrijf in je review hoe het personeel is, of het makkelijk was om een contract te ondertekenen en of de locatie bevalt. Mocht je ervaring met aanvullende diensten hebben, kun je ook toelichten of je hier wel of niet tevreden over bent. Je positieve of negatieve review helpt andere ondernemers.

Beoordeel deze aanbieder

  • Locatie
  • Prijs
  • Service