Virtual office reviews

Review & Ervaringen Tauro

Een review schrijven over Tauro of reviews van andere gebruikers over Tauro lezen

Tauro is een aanbieder van virtuele kantoren. Je huurt hier een adres om je post op te ontvangen en kunt eventueel vergaderruimte of kantoorruimte huren op flexibele basis. Je hebt tevens de mogelijkheid om als starter met een virtueel kantoor te beginnen en langzaam te groeien tot je vaste kantoorruimte huurt. Benieuwd naar ervaringen met Tauro? Hieronder lees je de ervaring over Tauro van andere ondernemers om je op weg te helpen. Je kunt ook zelf een review over Tauro achterlaten als je hier al eens een virtueel kantoor gehuurd hebt.

Over Tauro

Bij Tauro huur je als ondernemer een postadres. Dit is ideaal voor mensen die veel vanuit huis werken of juist vaak bij klanten zijn, waardoor het huren van kantoorruimte onnodig duur is. Op het postadres ontvang je post en deze wordt naar je doorgestuurd. Daarnaast biedt Tauro en telefoonservice en een telefaxservice. Als je af en toe een fysieke werkplek of vergaderruimte nodig hebt, is dat ook mogelijk bij Tauro. Je huurt de ruimte die je nodig hebt in een van de Tauro Smart Work Centers en betaalt zo nooit teveel.

De locatie

Tauro heeft beschikbare kantoorruimte op meerdere plekken in het land. Je huurt bijvoorbeeld een kantoor in Delft, Haarlem, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Heemstede en Rijswijk. In Den Haag heeft Tauro maar liefst vier locaties waar je kantoorruimte kunt huren. Voor wie alleen een virtueel kantoor met een postadres wil, is de locatie minder belangrijk. Zorg ervoor dat je postbus op een aantrekkelijk adres is voor klanten en een goede indruk maakt. Dit doe je door voor een adres in de buurt van je klanten of opdrachtgevers te kiezen. Als je wel af en toe een ruimte wilt huren, kies je een kantoor op een voor jou handige plek.

Schrijf een review over Tauro

Heb je ervaring over Tauro? In een beoordeling beschrijf je je positieve of negatieve ervaringen met deze aanbieder van virtuele kantoren. Op deze manier help je andere ondernemers of freelancers bij het maken van een keuze als het aankomt op virtuele kantoren. In je review beschrijf je bijvoorbeeld hoe behulpzaam het personeel was, of het contract snel ondertekend kon worden en hoe de locatie bevalt. Aanvullende diensten van Tauro kun je ook beoordelen op onze website, bijvoorbeeld de telefoonservice of postservice.

 • 1
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
3.8/5
OVERALL

Based on 2 ratings

Beoordeeld door 2 gebruikers

  • 3 October 2023 09:29

  Leuk werken

  • 13 April 2023 13:44

  Ligging is lekker vlakbij station Sloterdijk en makkelijk bereikbaar met OV. Simpel en functioneel

Beoordeel deze aanbieder

 • Locatie
 • Prijs
 • Service