Virtual office reviews

Review & Ervaringen Postadres Nederland

Een review schrijven over Postadres Nederland of reviews van andere gebruikers over Postadres Nederland lezen

Postadres Nederland is een aanbieder van zakelijke inschrijfadressen waarmee je je bedrijf kunt registreren bij de Kamer van Koophandel. Je krijgt hier een flexibele werkplek bij en profiteert van de postverwerkingsservice. Aanvullende mogelijkheden zijn een telefoonservice of het huren van vergaderruimte. Ben je benieuwd wat anderen van Postadres Nederland vinden? Op onze website lees je de ervaring over Postadres Nederland van andere gebruikers. Als je zelf ervaring met dit bedrijf hebt, laat je een review over Postadres Nederland achter om andere ondernemers te helpen.

Over Postadres Nederland

Postadres Nederland biedt een flexibele werkplek met een bijbehorend registratieadres. Hiermee schrijf je je als bedrijf in bij de Kamer van Koophandel, waardoor je kunt werken zonder dat je privéadres bekend is bij klanten of opdrachtgevers. Je bedrijf is gevestigd in Den Haag, de meest internationale stad van Nederland. Bij Postadres Nederland sluit je een contract af voor zes of twaalf maanden voor je bedrijf. Kortere periodes zijn ook mogelijk voor een hoger maandbedrag. Daarnaast betaal je bij Postadres Nederland extra voor het fysiek doorsturen van post. Ook voor het huren van vergaderruimte betaal je extra.

De diensten

Bij Postadres Nederland maak je gebruik van verschillende diensten, waaronder de postservice en de telefoonservice. De postservice betekent dat er periodiek scans worden gemaakt van de binnengekomen post en dat deze per mail worden doorgestuurd. Deze dienst is inbegrepen bij je abonnement, maar voor het fysiek doorsturen van post betaal je zelf de verzendkosten. De telefoonservice houdt in dat je een telefoonnummer voor je bedrijf krijgt en dat er altijd opgenomen wordt door een telefoniste. Je ontvangt het verslag per e-mail. Een derde dienst van Postadres Nederland is de mogelijkheid om vergaderruimte te huren. Dit doe je in blokken van twee uren en dien je vooraf te reserveren.

Schrijf een review over Postadres Nederland

Heb je ervaring met het bedrijf Postadres Nederland? Op onze website laat je een beoordeling over dit bedrijf achter waarin je je ervaring beschrijft. Dit helpt andere ondernemers om een goede keuze te maken qua virtueel kantoor of zakelijk inschrijfadres. In je beoordeling beschrijf je de aanvullende diensten die Postadres Nederland biedt en hoe tevreden je hierover bent. Beschrijf in je ervaring over Postadres Nederland ook hoe professioneel de medewerkers waren, hoe makkelijk het sluiten van een contract was en of je tevreden bent over de locatie. Met deze informatie help je andere freelancers en ondernemers.

 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 1
3/5
OVERALL

Based on 2 ratings

Beoordeeld door 2 gebruikers

  • 13 March 2024 07:14

  slecht bedrijf , jaren geleden klant geworden
  stuurt nooit post door of facturen.
  heeft ons laten uitschrijven bij de kvk , bij bezoek aan de website waren de prijzen gestegen met meer dan 400%

  • 15 February 2023 21:02

  Chille locatie, prijs is goed.

Beoordeel deze aanbieder

 • Locatie
 • Prijs
 • Service