Virtual office reviews

Review & Ervaringen Amesto

Een review schrijven over Amesto of reviews van andere gebruikers over Amesto lezen

Amesto is een aanbieder van virtuele kantoren met drie locaties in Nederland. Je gebruikt het adres bij de registratie bij de Kamer van Koophandel en kunt hier post ontvangen. Naast de postverwerkingsservice biedt het bedrijf ook flexibele werkplekken en vergaderruimte. Benieuwd naar Amesto? Je leest de review over Amesto van een ander op onze website voor meer informatie. Als je zelf ervaring met dit bedrijf hebt, deel je je ervaring over Amesto om andere ondernemers te helpen bij het maken van een keuze voor een virtueel kantoor.

Over Amesto

Bij Amesto huur je een virtueel kantoor waarmee je je kunt inschrijven bij de Kamer van Koophandel en waar je over fysieke werkruimte beschikt. Het adres is ideaal voor mensen die hun privéadres niet prijs willen geven en daarom voor een virtueel adres kiezen. Je kiest uit drie locaties in Nederland, waar je of alleen het adres huurt of ook daadwerkelijk aan de slag gaat. De post die je ontvangt op het adres wordt gescand en digitaal doorgestuurd. Zo hoef je niet langs te komen om je post in te kunnen zien. Er zijn flexibele werkplekken beschikbaar die je huurt op het gewenste moment. Zo heb je altijd een kantoorplek of vergaderruimte als het nodig is, zonder hier iedere maand de volle prijs voor te betalen.

De locatie

Bij Amesto kies je uit drie locaties: Amsterdam, Alkmaar en Voorschoten. Op iedere locatie huur je een inschrijfadres waar je je bedrijf registreert en waar je post ontvangt. Je kiest voor een locatie die handig is, bijvoorbeeld omdat deze bij je in de buurt is en je dus af en toe van een flexibele werkplek gebruik kunt maken. Een andere overweging is om een locatie te kiezen in de buurt van klanten of opdrachtgevers, zodat je dichtbij vergaderruimte beschikbaar hebt, ook al werk je zelf vaak ergens anders in het land. Je kiest uit verschillende abonnementen, bijvoorbeeld een jaarabonnement of een maandelijks opzegbaar abonnement.

Schrijf een review over Amesto

Als je ervaring hebt met het bedrijf Amesto, laat je een beoordeling achter om deze ervaring met anderen te delen. Dit is nuttig voor andere ondernemers die overwegen om een virtueel kantoor te huren bij deze aanbieder en benieuwd zijn naar de service. In je ervaring over Amesto geef je aan hoe tevreden je bent over de virtuele werkplek, de locatie, de aanvullende diensten en de medewerkers van het bedrijf. Licht ook toe hoe de afhandeling verliep, zoals het ondertekenen van het contract of andere administratieve taken. Je laat je positieve of negatieve review over Amesto achter op onze website.

 • 7
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
4.9/5
OVERALL

Based on 7 ratings

Beoordeeld door 7 gebruikers

  • 21 March 2024 21:02

  Heb hier drie bedrijven van mij ingeschreven. Super goedkoop. Post snel doorgestuurd. Precies wat ik zocht!

  • 28 October 2023 16:15

  Snel geregeld! Bedankt voor de service.

  • 5 October 2023 09:59

  Heel tevreden over de snelle afhandeling. Aanrader!

  • 10 September 2023 12:23

  Na aanmelding van mijn eenmanszaak werd alles snel en duidelijk afgehandeld door amesto. Wat ik bijzonder waardeer, is dat ze reclame eruit sorteren voordat ze mijn post doorzetten. Mvg Bruno – P. Trainer

  • 13 August 2023 14:34

  Snel geholpen. Dezelfde dag nog mijn adres kunnen aanpassen.

  • 16 May 2023 16:00

  Ik ben tevreden over Amesto. Ik heb een zakelijk vestigingsadres gekozen omdat ik niet wil dat anderen achter mijn privé adres kunnen komen. Dat kon via Amesto en ook de kvk keurde het goed. Ik ben blij dat ik het zo hebben kunnen afsluiten voor een mooi bedrag! Ik heb gekozen voor een jaarabonnement.

  • 5 February 2023 16:47

  Goede aageboden service samen met medewerker de aanmelding doorlopen. Netjes achteraf nog contact met mij opgenomen voor uitleg over adresaanpassing bij het kvk.

Beoordeel deze aanbieder

 • Locatie
 • Prijs
 • Service