Virtual office reviews

Review & Ervaringen Flexado

Een review schrijven over Flexado of reviews van andere gebruikers over Flexado lezen

Flexado is een aanbieder van virtuele kantoren met een ruime keuze uit locaties. In Nederland zijn er meer dan honderd locaties op allerlei plekken in het land waar je een flexibele werkplek of vergaderruimte huurt. Het adres is geschikt als registratieadres bij de Kamer van Koophandel en je kiest hoe je post verwerkt wilt hebben. Benieuwd naar ervaringen van anderen met Flexado? Hieronder lees je over de ervaring over Flexado van andere gebruikers. Je kunt zelf ook een review over Flexado achterlaten als je hier klant bent of was.

Over Flexado

Flexado biedt zakelijke adressen aan. Hierbij kun je denken aan een zakelijk postadres, een adres om bezoekers op te ontvangen of een professioneel registratieadres voor de Kamer van Koophandel. Je stelt je eigen virtuele kantoor samen met de diensten waar je behoefte aan hebt. Denk bijvoorbeeld aan een postverwerkingsservice. Je kiest voor het ophalen van je post op locatie, het door laten sturen van post naar een ander adres of het laten inscannen van de post, zodat je dit digitaal in kunt zien. Je hebt toegang tot werkplekken, vergaderruimtes en kantoorruimtes op je locatie bij Flexado.

De locatie

Flexado heeft een grote hoeveelheid kantoorruimtes beschikbaar, verdeeld over heel Europa. Je kiest dus voor een virtueel kantoor op een locatie die bij je past. In Nederland kies je uit meer dan honderd locaties in steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Andere voorbeelden van locaties zijn Eindhoven, Leiden en Maastricht. Je kiest eenvoudig voor een locatie bij je in de buurt of in de buurt van je klanten, zodat je vergaderruimte of werkplekken hebt waar het goed uitkomt. Op alle locaties is een bemande receptie aanwezig. Je betaalt alleen voor een werkplek of vergaderruimte als je aanwezig bent.

Schrijf een review over Flexado

Ben je bekend met de virtuele kantoren en werkplekken van Flexado? Beschrijf hieronder hoe je de diensten van dit bedrijf hebt ervaren. Je laat zowel je positieve als negatieve feedback achter over het bedrijf zelf en de medewerkers, over de beschikbare locaties voor een virtueel kantoor en over de aanvullende diensten die het bedrijf biedt. Geef aan hoe makkelijk het administratieve gedeelte verliep, bijvoorbeeld het ondertekenen van het contract. Jouw ervaring over Flexado helpt andere ondernemers om een keuze te maken voor een virtueel kantoor of een flexibele werkplek.

 • 1
 • 3
 • 0
 • 0
 • 0
3.9/5
OVERALL

Based on 4 ratings

Beoordeeld door 4 gebruikers

  • 26 September 2023 07:49

  Mooie locatie bij het olympisch stadion. Ietwat prijziger dan concurrenten maar voor mij ok

  • 22 April 2023 20:21

  Gewoon goed

  • 10 February 2023 21:24

  Mooi gebouw en goede klantenonderhoud

  • 7 January 2023 05:49

  Using a this address for my business has been a convenient solution. It helps me keep my personal and professional mail separate, and the staff at the post office are always friendly and helpful. I highly recommend it to anyone in need of a reliable solution for their business

Beoordeel deze aanbieder

 • Locatie
 • Prijs
 • Service