Virtual office reviews

Review & Ervaringen Addpost

Een review schrijven over Addpost of reviews van andere gebruikers over Addpost lezen

Addpost biedt zakelijke postadressen aan waarop je pakketten en brieven kunt ontvangen. Het bedrijf stuurt je post fysiek of digitaal door en zorgt ervoor dat je een professionele uitstraling hebt. In combinatie met een servicekantoor kan het adres voor een registratie bij de Kamer van Koophandel gebruikt worden. Benieuwd wat andere ondernemers van Addpost vinden? Hieronder lees je beoordelingen met daarin ervaring over Addpost. Zelf laat je een review over Addpost achter als je ervaring met dit bedrijf hebt, om zo andere ondernemers te adviseren.

Over Addpost

Bij Addpost huur je een zakelijk postadres. Je gebruikt dit adres in je communicatie met klanten en opdrachtgevers, waardoor je je privéadres beschermt en voorkomt dat er opeens een zakelijk contact voor de deur staat. Op je adres ontvang je zowel brieven als pakketten. Addpost zorgt er vervolgens voor dat deze post doorgestuurd wordt naar het adres waar je je bevindt. Dit kan een adres in Nederland zijn, maar het bedrijf verstuur naar adressen over de hele wereld. Zo heb je toch de mogelijkheid om een Nederlandse uitstraling te hebben bij klanten en kun je zakelijk dingen bestellen die alleen in Nederland geleverd worden. Digitaal doorsturen is ook mogelijk.

De locatie

Bij Addpost heb je keuze uit diverse adressen in Nederland. Populaire keuzes voor een zakelijke uitstraling zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Den Haag. Veel grote bedrijven bevinden zich hier en voor klanten heeft dit een professionele uitstraling. Andere adressen zijn bijvoorbeeld in Almere, Emmen, Goes of Dordrecht te vinden. Door voor een lokaal adres te kiezen, trek je lokale opdrachtgevers en klanten aan. De dienst van Addpost heeft een professionelere uitstraling dan een postbus en kan in combinatie met een servicekantoor gebruikt worden voor je KvK registratie.

Schrijf een review over Addpost

Heb je ervaring over Addpost? Je deelt je ervaring met andere ondernemers op onze website. Zowel positieve als negatieve verhalen helpen anderen om een weloverwogen keuze te maken voor een zakelijk postadres. In je beoordeling beschrijf je bijvoorbeeld hoe tevreden je bent met de hulp van medewerkers, hoe frequent je post werd doorgestuurd en of er aangename of onaangename verrassingen waren. Ook beoordeel je de locatie van het bedrijf en hoe dit heeft uitgepakt voor je onderneming. Laat je ervaring achter als je diensten hebt afgenomen bij Addpost.

 • 0
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
4/5
OVERALL

Based on 1 rating

Beoordeeld door 1 gebruiker

  • 26 April 2023 20:00

  Goed team en makkelijk in communicatie

Beoordeel deze aanbieder

 • Locatie
 • Prijs
 • Service