Virtual office reviews

Review & Ervaringen Co-Office

Een review schrijven over Co-Office of reviews van andere gebruikers over Co-Office lezen

Co-Office biedt postadressen in Amsterdam, Rotterdam en op Curaçao aan. Je kiest uit een postadres wat ook geschikt is voor je inschrijving bij de KvK of voor een combinatie waarbij je ook gebruik kunt maken van flexibele werkplekken. Benieuwd naar de ervaringen van anderen met Co-Office? Hieronder lees je de ervaring over Co-Office van andere ondernemers die hier reeds een virtueel kantoor huurden. Je laat zelf ook een review over Co-Office achter als je hier ervaring mee hebt.

Over Co-Office

Co-Office biedt postadressen voor bedrijven en freelancers. Dit postadres is geschikt als vestigingsadres voor de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Je drukt dit adres ook op je visitekaartje en zet het op je website, voor een professionele uitstraling richting zakelijke contacten. Je post wordt op dit adres geleverd en Co-Office stuurt dit wekelijks door. Wil je ook graag op locatie werken? Dan kies je voor het virtuele kantoor pakket, waarbij je ook twee dagen per week toegang hebt tot de flexibele werkplekken op de door jou gekozen locatie. Een derde mogelijkheid is een vaste werkplek, waardoor je iedere dag van de week op het kantoor kunt werken.

De locaties

Er zijn drie locaties beschikbaar bij Co-Office waar je uit kunt kiezen. De eerste locatie is gevestigd in Rotterdam Noordereiland. De tweede locatie is in Amsterdam West en de derde locatie bevindt zich in Willemstad op Curaçao. De locatie op Curaçao is ideaal voor wie vanaf een tropische locatie aan de slag wil en makkelijk digitaal en op afstand kan werken. De locaties in Amsterdam en Rotterdam zijn gunstiger als je bijvoorbeeld klanten op kantoor wilt ontvangen of als het nodig is om regelmatig bij klanten langs te gaan. Je kiest een locatie die goed bij je bedrijf past en kiest ook een passend pakket voor jouw situatie.

Schrijf een review over Co-Office

Als je ervaring hebt met Co-Office, laat je een beoordeling achter waarin je met anderen deelt hoe je de diensten hebt ervaren. Beschrijf bijvoorbeeld hoe behulpzaam medewerkers waren, hoe makkelijk je een contract afsloot en hoe goed de postverwerkingsservice is. Daarnaast geef je extra informatie over de locatie waar je gebruik van maakt en de aanvullende voorzieningen die hier aanwezig zijn. Dit kan ondernemers helpen die twijfelen tussen de locaties. Je laat je ervaring over Co-Office achter, zowel de negatieve als positieve aspecten hiervan.

Beoordeel deze aanbieder

  • Locatie
  • Prijs
  • Service