Review & Ervaringen PriOffice
Virtual office reviews

Review & Ervaringen PriOffice

Een review schrijven over PriOffice of reviews van andere gebruikers over PriOffice lezen

PriOffice is meer dan een virtueel kantoor: je kunt hier je vestigingsadres voor de Kamer van Koophandel hebben, maar er zijn ook flexibele werkplekken in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag beschikbaar. Deze aanbieder beschikt over diverse aanvullende diensten, zoals postverwerking en het huren van vergaderruimte. Benieuwd of PriOffice een goede keuze is? Hieronder lees je de ervaring over PriOffice van andere gebruikers om zo een goede keuze qua virtueel kantoor te kunnen maken. Je kunt ook zelf een review over PriOffice schrijven als je ervaring met deze aanbieder hebt.

Over PriOffice

PriOffice is een aanbieder van virtuele kantoren op verschillende plekken in Nederland. Je kunt er terecht om een virtueel adres te huren dat je kunt gebruiken als vestigingsadres bij de Kamer van Koophandel. Een virtueel kantoor bij PriOffice betekent een adres in bijvoorbeeld Rotterdam, Amsterdam of Den Haag in combinatie met een flexibele werkruimte. Hier kun je vergaderen of zelfstandig komen werken. Je kiest bijvoorbeeld voor een abonnement op basis van een aantal dagen, komt losse dagen werken of neemt een abonnement met onbeperkte mogelijkheden. Het is tevens mogelijk om vergaderruimte voor twee tot twaalf personen te huren.

Postverwerking

Hoewel veel gebruikers van PriOffice daadwerkelijk op locatie komen werken en hier hun post persoonlijk kunnen ophalen, is het ook mogelijk om voor postverwerking te kiezen. Je post wordt verwerkt door PriPost en je hebt twee mogelijkheden. Optie één is om je post door te laten sturen naar een persoonlijk adres met een door jou gekozen frequentie. De tweede optie is om de post te laten scannen. Dit gebeurt altijd op de dag van ontvangst en de post wordt zo zichtbaar in het klantportaal van PriOffice. De postverwerkingsoptie is ideaal wanneer je het adres bij PriOffice alleen gebruikt als vestigingsadres en hier niet aan het werk bent.

Schrijf een review over PriOffice

Heb je ervaring met PriOffice? Deel jouw ervaring over PriOffice dan op onze website via een beoordeling. Jouw beoordeling helpt andere ondernemers om een goede keuze te maken qua virtueel kantoor. Vermeld in je beoordeling of je tevreden bent over de professionaliteit van het personeel, hoe aantrekkelijk de locatie is en of de diensten aan de verwachting voldoen. Je deelt zowel je positieve als negatieve ervaringen met PriOffice om anderen op weg te helpen. Geef ook extra informatie over hoe makkelijk of moeilijk het was om een contract te ondertekenen en wat dit virtuele kantoor onderscheidt van concurrenten.

 • 2
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
4.4/5
OVERALL

Based on 3 ratings

Beoordeeld door 3 gebruikers

  • 10 September 2023 04:34

  superhandig, service voldoende en vriendelijk personeel.

  • 2 April 2023 06:15

  Good pricing its affrodable for startups

  • 25 January 2023 12:00

  Professioneel bedrijf.
  Tevreden klant.
  Goede locatie.
  Prijs is goed.
  Service is goed.

Beoordeel deze aanbieder

 • Locatie
 • Prijs
 • Service