Virtual office reviews

Review & Ervaringen Frame Offices

Een review schrijven over Frame Offices of reviews van andere gebruikers over Frame Offices lezen

Frame Offices is een aanbieder van postadressen en flexibele werkplekken op meerdere locaties in Nederland. Je kiest een plek uit die handig is voor jou en kunt in combinatie met een flexibele werkplek genieten van een hoop andere services bij Frame Offices. Benieuwd naar ervaringen met Frame Offices? Je leest de ervaring over Frame Offices van anderen hieronder op onze website. Je kunt zelf ook een review over Frame Offices schrijven als je hier ervaring mee hebt om anderen te helpen.

Over Frame Offices

Frame Offices is een aanbieder van virtuele kantoren met meerdere locaties in Nederland. Het bedrijf biedt onder andere een postverwerkingsservice aan, waarbij je post wordt doorgestuurd. Ook wordt je telefoon beantwoordt met je bedrijfsnaam en wordt de beller doorverwezen. Je kiest bij Frame Offices of je alleen postverwerking wilt of dat je ook een werkplek wilt huren. Naast een virtueel postadres, kies je ook voor een virtueel kantoor bij Frame Offices.

De locatie

Frame Offices heeft diverse locaties in Nederland waar je uit kunt kiezen. Je kiest uit vier locaties in Rotterdam en twee locaties in Amsterdam, maar ook voor een postadres of werkplek op een andere plek in het land. Voorbeelden hiervan zijn Leeuwarden, Amersfoort, Utrecht, Zwolle en Den Haag. Naast werkplekken hebben deze allerlei andere voordelen waar je van kunt genieten. Denk hierbij aan fitnessvoorzieningen, horecagelegenheden met gezonde maaltijden, een relax room en huishoudelijke diensten, zoals het doen van je was. Je kiest zelf of je alleen een postadres wilt of daadwerkelijk op locatie wilt werken en van de services wilt profiteren.

Schrijf een review over Frame Offices

Heb je ervaring over Frame Offices? Deel je ervaring met anderen door een beoordeling te schrijven over dit bedrijf. Hiermee help je andere ondernemers die ook op zoek zijn naar een virtueel kantoor of een zakelijk inschrijfadres. In je beoordeling beschrijf je hoe tevreden je bent met de diensten van het bedrijf. Licht ook toe hoe professioneel en behulpzaam het personeel is, hoe makkelijk je een contract afsloot of hoe de locatie bevalt. Als je aanvullende diensten hebt gebruikt, zoals de postservice, kun je hier ook positieve of negatieve feedback over achterlaten.

 • 2
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
4.3/5
OVERALL

Based on 3 ratings

Beoordeeld door 3 gebruikers

  • 1 June 2024 12:29

  Zeer betrouwbaar

  • 16 February 2023 20:31

  Fijne klantenservice. Binnen enkele uren hebben we alles afgerond. Ik heb na vele bedrijven te vergelijken gekozen voor dit bedrijf. Dit is tot nu toe een goede keuze geweest.

  • 16 February 2023 14:14

  Leuke locatie en makkelijk bereikbaar

Beoordeel deze aanbieder

 • Locatie
 • Prijs
 • Service