Virtual office reviews

Review & Ervaringen Vrijdaggevoel.nl

Een review schrijven over Vrijdaggevoel.nl of reviews van andere gebruikers over Vrijdaggevoel.nl lezen

Vrijdaggevoel.nl biedt een voordelig pakket aan waarbij je een zakelijk adres huurt dat je tevens gebruikt voor je Kamer van Koophandel inschrijving. Je ontvangt post op dit adres en post kan voor je verwerkt worden. Je huurt vergaderzalen en flexibele werkplekken naar behoefte. Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Andere gebruikers laten hun review over Vrijdaggevoel.nl achter op onze website. Je kunt ook je eigen ervaring over Vrijdaggevoel.nl delen als je ervaring met deze aanbieder hebt. Dit helpt andere ondernemers verder.

Over Vrijdaggevoel.nl

Vrijdaggevoel.nl is een aanbieder van postadressen en vestigingsadressen. Dit zakelijke adres kun je gebruiken bij je inschrijving bij de Kamer van Koophandel, waardoor je je privéadres makkelijk privé kunt houden. Bij Vrjidaggevoel.nl heb je het zakelijke adres al binnen 24 uur geregeld. Het bedrijf is gevestigd in Cuijk in de regio Nijmegen. Het voordeel van het adres bij Vrijdaggevoel.nl is dat je je hiermee kunt registreren en niet alleen post kunt ontvangen. Een belangrijke voorwaarde hierbij is dat je je werkzaamheden op het adres kunt uitvoeren en dat kan bij Vrijdaggevoel dankzij de flexibele werkplekken en vergaderruimtes.

Wat zit er in een pakket?

In het pakket van Vrijdaggevoel.nl zitten verschillende diensten. Als eerste heb je een zakelijk adres waar je je mee kunt inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Dit adres is tevens geschikt om mensen op te ontvangen en je kunt er post ontvangen. Je hoeft hier niet extra voor te betalen en je profiteert van een vaste prijs per maand zo lang je klant blijft. Als afnemer van een pakket krijg je korting op het huren van vergaderruimte en flexibele werkplekken. Je huurt deze plek als je daar behoefte aan hebt.

Schrijf een review over Vrijdaggevoel.nl

Heb je ervaring met Vrijdaggevoel.nl? Deel deze ervaring met anderen door een beoordeling te schrijven op onze website. In een review geef je meer informatie over het bedrijf en de dienstverlening. Hoe tevreden ben je met de locatie van het virtuele kantoor? Hoe behulpzaam waren de medewerkers? En ben je te spreken over de aanvullende diensten die aangeboden worden? Door je ervaring over Vrijdaggevoel.nl te delen, help je andere freelancers of ondernemers die op zoek zijn naar een virtueel kantoor om een goede keuze te maken die bij hen past. Je laat zowel positieve als negatieve ervaringen achter op onze website.

 • 0
 • 2
 • 0
 • 0
 • 0
4/5
OVERALL

Based on 2 ratings

Beoordeeld door 2 gebruikers

  • 25 July 2023 13:48

  Ik kon mijn niet thuis inschrijven maar hier wel. Dat is het pluspunt. Het is ook goedkoop.

  • 1 February 2023 16:20

  voordelig zakelijk adres. locatie is niet optiemaal of heel exklusief. maar daar maak ik mij niet druk over. ik ben tevreden.

Beoordeel deze aanbieder

 • Locatie
 • Prijs
 • Service