Spaces Works
Virtual office reviews

Review & Ervaringen Spaces Works

Een review schrijven over Spaces Works  of ervaringen van andere gebruikers over Spaces Works lezen

Bij Spaces Works huur je virtuele kantoorruimte op verschillende locaties in Nederland, zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Ook is het mogelijk om wereldwijd kantoorruimte te huren en gebruik te maken van co-working ruimtes. Je profiteert van diensten zoals het verwerken van post, het afhandelen van telefoontjes en werkruimte op verschillende locaties. Ben je benieuwd of Spaces Works betrouwbaar is? Hieronder schrijf je je eigen ervaring over Spaces Works in een review of lees je een review over Spaces Works van personen die hier kantoorruimte huren of hebben gehuurd.

Over Spaces Works

Spaces Works is een aanbieder van virtuele kantoren met locaties van over de hele wereld. Het is bijvoorbeeld mogelijk om je virtuele kantoor in Amsterdam te vestigen, maar er zijn ook andere locaties waar je uit kunt kiezen. Bij Spaces Works krijg je een professioneel adres voor je bedrijf, waardoor je een professionele indruk maakt op zakelijk contacten. Je kunt dit adres gebruiken om post te laten bezorgen en Spaces Works verwerkt je post op professionele wijze. Je hebt niet alleen een zakelijk adres, maar maakt tevens gebruik van de co-working ruimtes op verschillende locaties wereldwijd.

Extra services

Spaces Works heeft een uitgebreid pakket met diensten. Zo kies je bijvoorbeeld voor een dienst waarbij je telefoontjes voor je beantwoord worden. Bij meerdere medewerkers wordt de beller direct doorgezet naar de juiste persoon, waardoor je effici├źnter kunt werken. Spaces Works biedt ook netwerkbijeenkomsten over de hele wereld aan. Als je hier een virtueel kantoor huurt, kun je deelnemen en makkelijk contact leggen met andere ondernemers. Heb je naast een adres ook behoefte aan werkruimte? Er bestaat een pakket waarbij je een priv├ękantoor of een specifiek bureau huurt voor vijf dagen per maand. Op de andere dagen kun je terecht in de co-working ruimtes.

Schrijf een review over Spaces Works

Heb je een virtueel kantoor bij Spaces Works gehuurd? Schrijf dan een beoordeling over je ervaringen met Spaces Works om anderen op weg te helpen in hun keuze. Of je nou een positieve of negatieve ervaring hebt gehad, met jouw review weten anderen wat ze kunnen verwachten. In je ervaring over Spaces Works beschrijf je bijvoorbeeld hoe makkelijk het sluiten van een contract was, hoe professioneel het personeel was en hoe tevreden je bent over de locatie. Ook kun je toelichten welke diensten binnen het virtuele kantoor een toegevoegde waarde hebben voor jou als ondernemer of freelancer.

 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 1
3/5
OVERALL

Based on 2 ratings

Beoordeeld door 2 gebruikers

  • 7 May 2023 20:33

  Ontevreden. Ik zou graag een lagere sterbeoordeling geven. Ze bestaan lijkt het alleen virtueel, zonder dat er iemand mijn vragen beantwoord op mijn mails/telefoontjes.

  • 21 January 2023 21:51

  Tevreden gebruiker. Vanaf het eerste contact was het personeel behulpzaam. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden die op zoek is naar een geschikte partner hiervoor.

Beoordeel deze aanbieder

 • Locatie
 • Prijs
 • Service