Review en Ervaringen Match Office
Virtual office reviews

Review & Ervaringen Match Office

Een review schrijven over Match Office of reviews van andere gebruikers over Match Office lezen

Match Office is een internationale speler als het aankomt op commerciële panden en verhuurt ook virtuele kantoren in Nederland. Je kiest uit meerdere aantrekkelijke locaties om je bedrijf mee in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Er zijn diverse aanvullende diensten beschikbaar. Ben je benieuwd naar de ervaringen over Match Office van anderen? Lees hieronder een review over Match Office geschreven door een huurder of voormalige huurder. Je kunt je eigen ervaring over Match Office ook delen om andere ondernemers te helpen.

Over Match Office

Match Office is een aanbieder van commerciële panden, waaronder ook virtuele kantoren en flexibele werkplekken. Deze aanbieder werkt wereldwijd en je kunt dus op verschillende plekken een virtueel kantoor huren, waaronder in Nederland. Er zijn meerdere virtuele kantoren beschikbaar in Amsterdam, bijvoorbeeld op populaire plekken zoals de Herengracht of Keizersgracht. Met een prominente locatie voor je bedrijf maak je een professionele indruk op klanten of opdrachtgevers. Andere voorbeelden van locaties in Nederland van Match Office zijn Rotterdam, Den Haag, Heerlen, Almere en Eindhoven. Kies een plek die aantrekkelijk is voor jouw bedrijf.

De inbegrepen diensten

Als je een virtueel kantoor huurt via Match Office zijn er diverse diensten inbegrepen. Zo kun je je adres altijd als zakelijk adres gebruiken, bijvoorbeeld voor correspondentie of op je website. Je kunt op dit adres post ontvangen die professioneel verwerkt wordt. Je post wordt gescand er per mail naar je gestuurd. Het adres kan tevens gebruikt worden om je te registreren bij de Kamer van Koophandel. In veel gevallen is het mogelijk om een fysieke werkplek te huren of regelmatig gebruik te maken van een vergaderruimte. Bekijk per virtueel kantoor wat er precies inbegrepen is en mogelijk is.

Schrijf een review over Match Office

Ben je bekend met Match Office? Door een review over Match Office te schrijven, help je andere ondernemers bij het maken van een weloverwogen beslissing. Deel je ervaring over Match Office op onze website via een beoordeling. Hierin geef je aan over welke diensten je wel en niet tevreden bent. Denk hierbij aan de postservice, de locatie van het virtuele kantoor en de behulpzaamheid van medewerkers. Je kunt ook aangeven of je contract snel ondertekend was en welke punten je als bijzonder positief of negatief hebt ervaren bij deze aanbieder.

 • 0
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
3.3/5
OVERALL

Based on 1 rating

Beoordeeld door 1 gebruiker

  • 1 August 2023 07:03

  Leuk ingericht

Beoordeel deze aanbieder

 • Locatie
 • Prijs
 • Service