Virtual office reviews

Review & Ervaringen Advies Vandaag

Een review schrijven over Advies Vandaag of reviews van andere gebruikers over Advies Vandaag lezen

Advies Vandaag is een bedrijf in Arnhem dat postadressen en inschrijfadressen aanbiedt. Je kiest of je het adres wilt gebruiken om je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel of kiest voor een simpele postverwerkingsservice. Kantoorruimte huren is niet mogelijk bij deze aanbieder. Benieuwd wat andere ondernemers te zeggen hebben over Advies Vandaag? Op onze website lees je de review over Advies Vandaag van anderen en kun je tevens je eigen ervaring over Advies Vandaag delen in een beoordeling. Dit helpt bij het kiezen van een virtueel kantoor dat bij je past.

Over Advies Vandaag

Bij Advies Vandaag kun je terecht voor een postadres en een inschrijfadres. Dit registratieadres wordt geaccepteerd bij de Kamer van Koophandel, waardoor je je privéadres beschermt en dit niet bekend is bij zakelijke contacten. Je gebruikt het postadres ook voor communicatie- en mediadoeleinden. Een andere mogelijkheid is een virtueel kantoor, waarbij je post in goede orde bezorgd wordt en doorgestuurd wordt. Let op dat dit niet hetzelfde is als een zakelijk inschrijfadres en dus ook niet bij de KvK gebruikt kan worden.

De locatie

Advies Vandaag bevindt zich in Apeldoorn en dit is ook waar je een virtueel kantoor of een inschrijfadres kunt afnemen. Je kies voor een van beide pakketten, waarbij het vooral belangrijk is om vast te stellen of je het adres ook voor een inschrijving wilt gebruiken of alleen voor het afhandelen van je post. Je neemt contact op met de aanbieder voor meer informatie over de locatie en de mogelijkheden. Het huren van een flexibele werkplek of vergaderruimte is niet mogelijk bij Advies Vandaag, waardoor het lastiger is om klanten te ontvangen. Deze optie is ideaal als je zelf juist vaak bij klanten langs gaat en alleen een adres nodig hebt.

Schrijf een review over Advies Vandaag

Heb je ervaring met Advies Vandaag? Deel je ervaring over Advies Vandaag om andere ondernemers een beter beeld van deze aanbieder te geven. Zo maakt een ander een weloverwogen keuze voor een virtueel kantoor. In je review beschrijf je hoe tevreden je bent over de afgenomen diensten, zoals het virtuele kantoor of het inschrijfadres. Beoordeel hoe behulpzaam het personeel was en of het adres voldoet aan je verwachtingen. Bij aanvullende diensten kun je hier ook informatie over geven, zodat andere ondernemers weten waar ze aan toe zijn. Positieve en negatieve reacties zijn welkom.

Beoordeel deze aanbieder

  • Locatie
  • Prijs
  • Service