Virtual office reviews

Review & Ervaringen van Kantooradreshuren24

Een review schrijven over Kantooradreshuren24 of reviews van andere gebruikers over Kantooradreshuren24

Overweeg je om een virtueel kantoor te huren bij Kantooradreshuren24? Lees dan hier de beoordelingen en ervaringen van andere gebruikers die reeds gebruik hebben gemaakt van deze aanbieder van virtuele kantoren.

Over Kantooradreshuren24

Met diverse locaties verspreid over Nederland, voorziet het bedrijf in inschrijvingsadressen bij de Kamer van Koophandel en faciliteert het de ontvangst van zakelijke post. Deze diensten gaan echter verder. Naast hun postverwerkingsservice, stellen ze flexibele werkplekken en vergaderruimtes ter beschikking. Met de optie om uit verschillende locaties in Nederland te kiezen, kunnen gebruikers optimaal gebruikmaken van de aangeboden diensten, ongeacht of ze het adres enkel huren of er daadwerkelijk werken. Bovendien wordt de post die op het adres wordt ontvangen gedigitaliseerd, waardoor altijd en overal toegang mogelijk is zonder fysieke aanwezigheid. Flexibele werkplekken zijn beschikbaar op tijdstippen naar keuze, waardoor kantoor- en vergaderruimtes zonder maandelijkse verplichtingen kunnen worden benut.

Schrijf een review over Kantooradreshuren24

Voor degenen die al ervaring hebben gehad met Kantooradreshuren24, is er de mogelijkheid om een beoordeling achter te laten en zo anderen te helpen bij hun besluitvorming. Gebruikers kunnen hun (on)tevredenheid uiten over de werkplekken, de gekozen locatie, aanvullende diensten en medewerkers. Eenieder kan zijn of haar mening delen over de afhandeling, zoals het ondertekenen van contracten en administratieve taken. Reviews kunnen op deze pagina worden geplaatst, waardoor toekomstige ondernemers kunnen profiteren van deze inzichten.

 • 3
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
4.8/5
OVERALL

Based on 4 ratings

Beoordeeld door 4 gebruikers

  • 8 December 2023 18:51

  Goed geholpen

  • 3 September 2023 12:20

  Zeer tevreden over de postafhandeling en klantenservice van dit bedrijf. Mijn ervaring was buitengewoon positief. Nadat ik een vraag had over mijn aanmelding, kreeg ik snel een antwoord. Ze waren uiterst behulpzaam en beleefd tegen mij als startende ondernemer. Wat me vooral opviel, was hoe snel mijn aanvraag werd opgepakt. Binnen de kortste keren was alles geregeld en in orde gemaakt. Dit gaf mij een goed gevoel en dat heb ik nog steeds.

  • 19 August 2023 15:08

  Snel. Supersnel! Kost niet veel en zo blijft werk echt gescheiden van privé op een goedkope manier. Als je niet snapt hoe het werkt, leggen ze het fijn uit. Dus daar hoef je niet bang voor te zijn.

  Belangrijke brieven en zo krijg je gewoon in je mail, handig toch? En als je wil, sturen ze het ook nog naar je toe met de post. Dat is helemaal jouw keus! Ik vond de hulp echt top en daarom zeg ik: gewoon doen.

  • 16 July 2023 21:52

  Wat mij het meest aanspreekt is de prijs. Verder is de service gewoon voldoende tot prima.

  Bedankt Sander voor de service!

Beoordeel deze aanbieder

 • Locatie
 • Prijs
 • Service