Virtual office reviews

Review & Ervaringen Igluu

Een review schrijven over Igluu of reviews van andere gebruikers over Igluu

Igluu biedt zakelijke oplossingen voor individuen en bedrijven op zoek naar een professioneel adres. Met hun aanbod van verschillende pakketten, kunnen gebruikers kiezen voor een zakelijk adres in het centrum van Eindhoven of Den Haag. De basispakketten bieden de mogelijkheid om in te schrijven bij de KvK en om post te laten doorsturen. Daarnaast bieden ze ook de optie om gebruik te maken van vergaderruimtes of lounges voor de ontvangst van relaties met een korting van 20%. Er is ook een full-service pakket beschikbaar, waarmee gebruikers wekelijks post kunnen laten doorsturen. Kies het pakket dat het beste bij jouw wensen past en je bent zoals ze het zelf noemen “in business”.

Flexibele zakelijke oplossingen

Igluu maakt het voor bedrijven en individuen nog gemakkelijker om een professioneel zakelijk adres te hebben. Naast hun basispakketten, bieden ze ook een aantal extra opties aan. Zo kun je bijvoorbeeld een extra bedrijf toevoegen voor slechts 50% extra kosten. Ook kun je er voor kiezen om je poststukken via de post of per e-mail te laten doorsturen. Daarnaast is er de mogelijkheid om je relaties te ontvangen in de lounge- en vergaderruimtes van Igluu. En wil je graag een klant-bijeenkomst, productpresentatie, training of conferentie organiseren? Dat kan ook op dezelfde locatie als je zakelijk adres.
Igluu beschikt over vestigingen in de binnenstad van Eindhoven en Den Haag. De locaties zijn gelegen in drukke gebieden met veel winkels en horecagelegenheden. De vestigingen zijn gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Ervaring met Igluu

Klanten van Igluu kunnen hun ervaringen heel eenvoudig op deze website delen door een review te schrijven over Igluu. Hierdoor kunnen potentiƫle klanten van Igluu dankzij een review een beeld krijgen van de ervaringen van anderen en kunnen ze een weloverwogen beslissing nemen over het gebruiken van de diensten van Igluu. Dit zorgt bovendien voor transparantie en betrouwbaarheid en het geeft potentiƫle klanten een realistisch beeld van de ervaringen van anderen. Ook kan het bedrijf leren van de feedback die ze krijgen van klanten en verbeteringen aanbrengen waar nodig. Plaats eenvoudig een review op deze pagina. Beoordeel Igluu op basis van locaties, prijs en locatie.

 • 1
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
4.5/5
OVERALL

Based on 2 ratings

Beoordeeld door 2 gebruikers

  • 30 August 2023 22:33

  Positieve ervaring. Igluu heeft mij geholpen om een fysieke locatie te hebben zonder de kosten van een eigen kantoor.

  • 28 February 2023 15:28

  Goed persoonlijk contact en vertrouwelijk

Beoordeel deze aanbieder

 • Locatie
 • Prijs
 • Service