Virtual office reviews

Review & Ervaringen Virtual Office 24

Een review schrijven over Virtual Office 24 of reviews van andere gebruikers over Virtual Office 24

Virtual Office 24 is een bedrijf dat zich bezighoudt met het verhuren van virtuele kantoren en het verstrekken van zakelijk postadresdiensten. Klanten van Virtual Office 24 kunnen gebruikmaken van een geldig inschrijfadres bij de Kamer van Koophandel en hebben de mogelijkheid om te kiezen voor een zakelijk postadres. De prijs-kwaliteitverhouding van Virtual Office 24 wordt in vergelijking met andere aanbieders in Nederland als goed gezien. Klanten hoeven bij Virtual Office 24 geen borg te betalen.

Welke diensten worden aangeboden door Virtual Office 24

Virtual Office 24 biedt klanten extra diensten aan bovenop het huren van een virtueel kantoor. Klanten hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van aparte werkruimtes op de locaties van Virtual Office 24. Er is ook een vergaderzaal beschikbaar die klanten kunnen huren. Virtual Office 24 ontvangt en sorteert de post van klanten en stuurt deze één keer per maand door naar het opgegeven adres van de klant, zonder extra kosten. Ook pakketten en retourzendingen worden door Virtual Office 24 aangenomen en in overleg met de klant doorgestuurd of opgehaald. Klanten kunnen tegen een extra vergoeding ook kiezen om hun post wekelijks te laten verwerken en doorgestuurd te krijgen. Het is ook mogelijk om vaker post te laten doorsturen, hiervoor geldt een vergoeding van €9,95 per keer (exclusief btw). Er is altijd iemand van Virtual Office 24 aanwezig op de locaties, zodat klanten gemakkelijk contact kunnen opnemen met het bedrijf, zowel persoonlijk als telefonisch of via e-mail of social media.

Locaties van Virtual Office 24

Het bedrijf heeft locaties in Almelo, Woerden, Breukelen en Almere. Op de website van deze aanbieder kan een locatie worden gekozen in combinatie met een gewenst pakket. Zo worden er maandpakketten aangeboden, een pakket voor één bedrijf en pakketten voor een bedrijfsconstructie.

Ervaring met Virtual Office 24

Op onze kun je een beoordeling achterlaten over Virtual Office 24. Deze beoordelingen kunnen anderen helpen bij het nemen van een beslissing over het huren van een virtueel kantoor bij dit bedrijf. Je kunt bijvoorbeeld iets schrijven over hoe gemakkelijk het was om een contract af te sluiten, hoe professioneel het personeel was en hoe tevreden je bent met de locatie en de gemakken die aangeboden worden. Door eerlijke en oprechte beoordelingen achter te laten, kan Virtual Office 24 wellicht verbeteringen doorvoeren op gebieden waar dit nodig is. Als je (on)tevreden bent over Virtual Office 24, laat het dan ook weten in je beoordeling, zodat anderen weten wat ze kunnen verwachten als ze voor dit bedrijf kiezen.

 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
5/5
OVERALL

Based on 1 rating

Beoordeeld door 1 gebruiker

  • 27 January 2023 12:18

  Voor een zakelijk adres is dit een partij die ik iedereen kan aanbevelen! Positief!

Beoordeel deze aanbieder

 • Locatie
 • Prijs
 • Service