Virtual office reviews

Review & Ervaringen Smart Business Center

Een review schrijven over Smart Business Center of reviews van andere gebruikers over Smart Business Center lezen

Smart Business Center biedt zakelijke inschrijfadressen aan in Amsterdam en Alkmaar. Je kunt je met dit adres inschrijven bij de KvK en je maakt gebruik van de telefoonservice of postservice. Ook is het mogelijk om flexibele werkplekken en vergaderruimte te huren op de locatie. Benieuwd wat anderen van Smart Business Center vinden? Je leest op onze review de ervaring over Smart Business Center van andere gebruikers. Zelf een review over Smart Business Center achterlaten is ook mogelijk als je hier een zakelijk inschrijfadres hebt afgenomen of kantoorruimte hebt gehuurd.

Over Smart Business Center

Bij Smart Business Center kun je terecht voor een zakelijk inschrijfadres voor je bedrijf. Met dit adres kun je je inschrijven bij de Kamer van Koophandel en zorg je voor een professionele uitstraling richting klanten en opdrachtgevers. Er zijn verschillende opties mogelijk bij Smart Business Center. Zo kun je voor een 072-telefoonnummer kiezen dat professioneel met je bedrijfsnaam beantwoord wordt. Het is mogelijk om post door te laten sturen met reguliere post in Nederland of om dit gescand per mail te ontvangen. Je kunt deze opties combineren met vergaderruimte of een flexibele werkplek voor twee dagen per week.

De locatie

Smart Business Center biedt twee locaties in Nederland aan, eentje in Amsterdam en eentje in Alkmaar. Op beide locaties huur je flexibele werkplekken voor twee dagdelen per week en kun je vergaderruimte huren, waar je als afnemer van een zakelijk inschrijfadres korting op krijgt. De locaties hebben een bemande receptie, waardoor je op de hoogte gebracht wordt van bezoekers. Er is koffie en thee aanwezig, net als glasvezel internet waardoor je goed kunt werken. Naast virtuele kantoren en flexibel werken, biedt Smart Business Center ook kantoorruimte aan waar je fulltime aan de slag kunt.

Schrijf een review over Smart Business Center

Heb je ervaring met Smart Business Center? Je deelt deze ervaring met anderen via een beoordeling die je achterlaat op onze website. In de review geef je meer informatie over je ervaring over Smart Business Center. Licht toe op welke locatie je een flexibele werkplek huurde en hoe dit beviel, bijvoorbeeld de behulpzaamheid van de medewerkers en de voorzieningen op kantoor. Ook beoordeel je de telefoonservice en postservice als je hier gebruik van hebt gemaakt. Andere ondernemers hebben baat bij je review, omdat dit helpt bij het kiezen van de juiste locatie en aanbieder van virtuele kantoren.

Beoordeel deze aanbieder

  • Locatie
  • Prijs
  • Service