Review & Ervaringen People@places
Virtual office reviews

Review & Ervaringen People@places

Een review schrijven over People@places of reviews van andere gebruikers over People@places lezen

People@places biedt zakelijke adressen aan die zowel voor post als voor registratie bij de Kamer van Koophandel geschikt zijn. Je post wordt gescand en doorgestuurd en je hebt de mogelijkheid om regelmatig een kantoor of vergaderzaal te huren. Wil je weten of People@places een goede keuze is voor jou? Hieronder lees je de ervaring over People-places van andere gebruikers in de beoordelingen. Je kunt ook zelf een review over People@places delen als je hier een virtueel kantoor huurt of hebt gehuurd.

Over People@places

Bij People@places huur je een virtual office, waardoor je over een zakelijk adres beschikt. Je kunt dit adres gebruiken om post te ontvangen en om je onderneming bij de Kamer van Koophandel te registreren. Dit is ideaal voor mensen die veel vanuit huis werken of juist vaak bij klanten op locatie werken. Dan is het zonde om de hoge kosten voor kantoorruimte te betalen. Om toch een zakelijk adres te hebben, kies je voor het virtuele kantoor van People@places. Als je wel een keer een werkplek nodig hebt, huur je een kantoortje of vergaderzaal bij People@places. Je post wordt gescand en doorgestuurd en ook pakketten worden in ontvangst genomen.

De locatie

De aanbieder van virtuele kantoren People@places heeft een postadres in Deventer, maar biedt locaties op verschillende plekken in het land. Je huurt bijvoorbeeld een virtueel kantoor in Den Haag, Utrecht, Assen, Deventer, Apeldoorn of Arnhem. Uit de in totaal meer dan tien locaties kies je een locatie die zinvol is voor jouw onderneming. Dit kan betekenen dat je een adres dicht bij huis kiest, zodat je makkelijk langsgaat om gebruik te maken van de kantoorruimte. Je kunt ook een locatie kiezen dichtbij je opdrachtgevers of klanten om een vertrouwd gevoel te geven en vergaderruimte in hun buurt te hebben.

Schrijf een review over People@places

Huur je een virtueel kantoor bij People@places of heb je hier in het verleden een virtueel kantoor gehuurd? Help andere ondernemers op weg door jouw ervaring over People@places te delen in een review. Je schrijft een beoordeling op onze website waarin je aangeeft over welke aspecten je wel of niet tevreden bent of was. Je kunt beschrijven welke diensten aan de verwachtingen voldeden en welke diensten niet, hoe professioneel het personeel was en of het ondertekenen van het contract soepel verliep. Vermeld ook of de locatie van het virtuele kantoor aan je wensen voldoet. Jouw review over People@places helpt anderen om een weloverwogen keuze te maken.

 • 0
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
3.7/5
OVERALL

Based on 1 rating

Beoordeeld door 1 gebruiker

  • 8 July 2023 15:43

  Fijn werken

Beoordeel deze aanbieder

 • Locatie
 • Prijs
 • Service