Virtual office reviews

Review & Ervaringen Amsterdam Offices

Een review schrijven over Amsterdam Offices of ervaringen van andere gebruikers over Amsterdam Offices lezen

Amsterdam Offices biedt een virtueel kantoor op een prestigieus adres in hartje Amsterdam. Je kunt je met dit adres inschrijven bij de KvK, je ontvangt hier post en hebt eventueel een lokaal telefoonnummer. Ook maak je gebruik van werkplekken en vergaderruimte. Wil je meer weten over Amsterdam Offices? Hieronder lees je een review over Amsterdam Offices van personen die hier werkruimte huren of hebben gehuurd. Zo krijg je een goed beeld van dit virtuele kantoor. Je kunt ook zelf je ervaring over Amsterdam Offices beschrijven in een beoordeling om anderen te helpen.

Over Amsterdam Offices

Amsterdam Offices biedt virtuele kantoorruimte in Amsterdam aan. Op dit adres ben je niet daadwerkelijk aan het werk, maar je kunt het wel gebruiken voor al je zakelijke correspondentie. Het adres aan de Keizersgracht in Amsterdam heeft een prestigieuze uitstraling en maakt indruk op klanten of opdrachtgevers. Je kunt dit adres gebruiken om post te ontvangen die dagelijks gescand wordt en doorgestuurd wordt per e-mail. Het adres is tevens te gebruiken om je op in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Er bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de vergaderruimtes en professionele werkruimtes.

Verschillende pakketten

Bij Amsterdam Offices kies je uit drie verschillende pakketten en vind je altijd iets wat bij je past. Pakket A biedt een adres voor registratie bij de Kamer van Koophandel, een virtueel kantoor, een zakelijk adres om post te ontvangen. Je kiest uit een jaarlijks of maandelijks contract. Bij Pakket B maak je gebruik van dezelfde diensten, maar heb je ook 30 uur per maand een werkplek, twee uur een vergaderruimte, 50% korting op vergaderruimte en een 020-telefoonnummer. Pakket C biedt onbeperkt gebruik van een werkplek, 16 uur per week vergaderruimte en 75% korting op de huur van vergaderruimte.

Schrijf een review over Amsterdam Offices

Wil je andere ondernemers of freelancers helpen bij het kiezen van het juiste virtuele kantoor? Schrijf dan een review over Amsterdam Offices als je ervaring met dit bedrijf hebt. Je deelt je ervaring over Amsterdam Offices en beschrijf wat goed bevalt en wat minder bevalt. Door op een rijtje te zetten welke aspecten positief en negatief zijn, help je anderen om een keuze voor een virtueel kantoor te maken. Beschrijf hoe het personeel is, hoe de locatie is en of de diensten aan je wensen voldoen. Mocht je overwegen om een virtueel kantoor bij Amsterdam Offices te huren, dan lees je hieronder wat anderen van dit kantoor vinden.

 • 0
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
4/5
OVERALL

Based on 1 rating

Beoordeeld door 1 gebruiker

  • 10 September 2023 18:02

  Lekker in de stad

Beoordeel deze aanbieder

 • Locatie
 • Prijs
 • Service