Virtual office reviews

Review & Ervaringen Postadrescenter

Een review schrijven over Postadrescenter of reviews van andere gebruikers over Postadrescenter lezen

Postadrescenter is een aanbieder van virtuele kantoren. Je huurt hier een adres waarmee je je kunt inschrijven bij de KvK en kunt tevens gebruik maken van de werkplekken. Je kiest uit meerdere locaties in Nederland en profiteert van de postverwerkingsservice, waarbij je maandelijks je post toegestuurd krijgt per mail. Benieuwd hoe anderen deze aanbieder ervaren? Je leest in de reviews op onze website over de ervaring over Postadrescenter van een ander. Zelf laat je ook een review over Postadrescenter achter als je ervaring hebt met deze aanbieder.

Over Postadrescenter

Postadrescenter is een aanbieder van zakelijke postadressen en inschrijfadressen. Het adres dat je huurt kun je gebruiken om je bedrijf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Niet alle virtuele adressen kunnen voor deze inschrijving gebruikt worden, maar bij Postadrescenter kan dit wel, omdat de aanbieder tevens flexibele werkplekken aanbiedt. Je kunt terecht op de werkplek om aan de slag te gaan en je kunt de spreekkamer huren voor vergaderen of andere overleggen die je als ondernemer hebt. Postadrescenter heeft drie locaties, waar koffie- en thee faciliteiten aanwezig zijn, net als andere faciliteiten die je gewend bent van kantoor.

De locatie

Je hebt de keuze uit drie verschillende locaties voor je postadres en inschrijfadres. Postadrescenter heeft een locatie in Noord-Holland, een locatie in Zuid-Holland en een locatie in Utrecht. Afhankelijk van de beschikbaarheid kun je je op deze locaties inschrijven. Als je vanuit het buitenland gebruik maakt van Postadrescenter wordt je ingeschreven op het adres in Alkmaar. De binnengekomen post wordt maandelijks doorgestuurd. Bij Postadrescenter kies je uit drie verschillende abonnementen: per kwartaal, per halfjaar of per jaar. Hoe langer het contract loopt, hoe minder de maandelijkse kosten zijn.

Schrijf een review over Postadrescenter

Heb je ervaring met Postadrescenter? Door jouw ervaring over Postadrescenter te delen, help je andere ondernemers om een keuze voor een virtueel kantoor te maken. In je review beschrijf je hoe professioneel de medewerkers waren, hoe aantrekkelijk de locatie is en hoe tevreden je bent met de diensten. Je kunt ook aangeven hoe makkelijk of moeilijk het was om een contract te ondertekenen bij Postadrescenter. Je kunt zowel je positieve als een eventuele negatieve reactie achterlaten als je ervaringen hebt met Postadrescenter. Je schrijf je review op onze website of leest de reviews van anderen voor meer informatie.

 • 4
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
4.9/5
OVERALL

Based on 4 ratings

Beoordeeld door 4 gebruikers

  • 26 October 2023 10:23

  Vriendelijk personeel en snelle afhandeling. Topper!

  • 23 September 2023 14:54

  De postafwikkeling gaat als gewenst. Punctueel en professioneel. Alles bij elkaar genomen een voordelige oplossing voor mijn holding + werkmaatschappijen, zonder dat mijn privé woonadres openbaar is voor iedereen. Vriendelijk team:). Groetjes Madelief

  • 26 February 2023 18:11

  Behulpzaam personeel die doen wat je verwacht:)

  • 5 February 2023 19:25

  Dave heeft me heel goed geholpen! Ben zeer te spreken over de service.

Beoordeel deze aanbieder

 • Locatie
 • Prijs
 • Service