Virtual office reviews

Review & Ervaringen De Kaaz

Een review schrijven over De Kaaz of reviews van andere gebruikers over De Kaaz lezen

In Alkmaar kun je bij De Kaaz terecht voor een vestigings- of postadres. Hiermee schrijf je je in bij de Kamer van Koophandel en je ontvangt post op dit adres. Er bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van vergaderruimte en flexibele werkplekken bij deze aanbieder. Benieuwd naar de meningen van anderen? Lees de ervaring over De Kaaz van andere ondernemers op onze website. Ook deel je zelf je review over De Kaaz als je hier bekend mee bent, omdat je er een adres hebt of kantoorruimte hebt gehuurd.

Over De Kaaz

De Kaaz is een aanbieder van vestigings- en postadressen in Alkmaar. Je neemt hier een pakket af, waar een adres voor de registratie bij de Kamer van Koophandel inbegrepen is. Zo heb je een professionele uitstraling en houd je je privéadres echt privé. Bij De Kaaz heb je in overleg toegang tot flexibele werkplekken en kantoorruimte. Deze aanbieder handelt de post voor je af. Je post wordt tijdens kantooruren in ontvangst genomen en doorgestuurd naar een adres naar keuze. Hiervoor worden aanvullende kosten in rekening gebracht. Je kunt je post ook zelf af komen halen op de locatie.

De locatie

De Kaaz is gevestigd in Alkmaar en geeft je bedrijf een lokale uitstraling. Dit is ideaal als je in de buurt woont of als veel klanten juist in de omgeving van Alkmaar zitten. Er bestaat een mogelijkheid om een flexibele werkplek of een vaste kantoorruimte te huren. Er zijn ruimtes in verschillende maten beschikbaar en je kiest wat past bij je behoeften. Wil je opdrachtgevers of klanten op locatie ontvangen voor een overleg? Dan huur je een vergaderruimte voor zes tot acht personen. Er is onbeperkt koffie en thee inbegrepen en er zijn presentatiemiddelen aanwezig.

Schrijf een review over De Kaaz

Als je bekend bent met De Kaaz omdat je hier een flexibele werkplek of een vestigingsadres hebt gehuurd, laat je een beoordeling achter om je ervaring met anderen te delen. Zo help je andere ondernemers om een goede keuze qua virtueel kantoor te maken. In je ervaring over De Kaaz deel je welke aspecten positief en negatief zijn. Denk hierbij aan de locatie en de voorzieningen, hoe makkelijk het was om een contract af te sluiten en hoe behulpzaam medewerkers waren. Ook beoordeel je aanvullende diensten waar je gebruik van hebt gemaakt.

 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
4.3/5
OVERALL

Based on 1 rating

Beoordeeld door 1 gebruiker

  • 19 February 2023 11:16

  Bedankt voor de service!

Beoordeel deze aanbieder

 • Locatie
 • Prijs
 • Service